Tez zamowilem przez wasza stronke pes'a i mial byc ze smycza... Nie robilem zadnego problemu ze jej nie mam bo to w sumie taki tam dodatek. Najwazniejsze ze byla gierca i mozna bylo hulac online:) Ale pewnego dnia ktos zagadal o tej smyczy ze nie dostal... Mowie i ja sie odezwe hehe i takze zrobilem. Po paru wypowiedzial jakis typek od pesleague wyslal mi ja takze szacunek za to ze chociaz dotrzymali slowa;) jak jest napisane + smycz gratis to niech tak jest. A jesli chodzi o ta gierke to nie wiem czy zamowie przez ultime. Troche mnie zszokowal fakt ze pudelko bylo bez zadnej foli... Troche sie przestraszylem ze kij z kluczem juz sobie pogram przez neta... Ale jak sie logowalem na starym koncie z pes'a 2009 to nie bylo problemow wiec chyba nie byl uzyty klucz wczesniej:)
A ja nie pamiętam ale chyba wiesz...foli też nie miałem. Podejrzewam, że w folie nie pakuje KONAMI, a dystrybutorzy gry w danym kraju. Jako, że gra przyszła chyba z 2 dni przed premierą to była bez folii. No ale była w opakowaniu kurierskim, więc....
Wole takie rozwiązanie niż czekać do samej premiery