Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 już w sprzedaży za pośrednictwe pesleague.pl!! NISKA CENA!!!
chyzy:
Jak ktoś chce wiedzieć czy mu pójdzie PES (albo jakaś inna gra) to niech sobie tutaj sprawdzi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na razie nie ma jeszcze PESA 2011 ale pewnie wkrótce dodadzą.
Kubul:
Gra zamówiona ;D. Tylko czekać!!
dominior87:
--- Cytuj ---Jak ktoś chce wiedzieć czy mu pójdzie PES (albo jakaś inna gra) to niech sobie tutaj sprawdzi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
raczej ja bym sie ta stronka nie sugerowal... Test gry Mafia II wyszedl mi negatywny, 'Sorry, Mafia II will not run on your computer.' a to troche dziwne bo gra mi hula. Wiadomo nie na najwyzszych detalach ale na takich w miare przyzwoitych. Wiec moim zdaniem nie ma sensu sie sugerowac takimi testami.
Ukassiu:
dokładnie ni np metro2033 spokojnie poszło a tu pisze że nawet na minimalnych nie pójdzie...
np ja mam 1gb RAM a tam trzeba 2gb ale za to mam lepszą kartę graficzną i to się wyrównuje........
ja mam nadzieję że procek intel core 2 duo 2 GHz 1gb RAM i karta Geforce 8500GT wystarczy na granie na full detalach w PES 2011
Sedzik:
Siemanko
Nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące nie pytanie :D
Jeśli kupię PES 2011 przez pesleague i wybiorę opcję płatność przy odbiorze (bo mieszkam w tym samym mieście co ULTIMA) to czy będę mógł odebrać grę tzw. "dzień przed premierą" czy będę musiał czekać na premierę????
Maćku czy wiesz coś może na ten temat??
Pozdrawiam, dzięki za odpowiedź :)
Nawigacja
[#] Następna strona