Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Prace nad nowym Of'em by DybczaQ do PES Smoke Patch 1.8
DybczaQ:
no spox ale ja narazie jestem w trakcie pracy nad arsenalem i tak pokolei bede szedł własnie teraz mam zamiar robić dalej bo dziś czasu mało było bo rano grałem na meczu w juniorach a pozniej w seniorach :P
DybczaQ:
Jak na razie udało mi się zrobić tylko drużynę Arsenalu a tu macie do niej linka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I po dłuższym namyśle zrobię na razie tylko same transfery bez żadnych uaktualnień statów czy nazwy piłkarze i ta reszta co pisałem wyżej bo dziś tylko zrobiłem to wszystko z jedną drużyną czyli Arsenalem i trwało to razem z 4h to w tyle to bym aktualizował z 2 ligi :P
hugo9211:
wg mnie najwazniejsze sa transfery i wmiare zrobione formacje tzn dodac takich zawodnikow jak chocby ibrachimowic czy villa do pierwszego skladu bo jak gram mecz to wole gdy naprzeciwko gra villa a nie jakis jeffren (tylko przyklad) a statsy sa bez wiekszego znaczenia bo roboty jest w cholere a te umiejetnosci ktore juz sa w tym patchu moga byc ;D
to tylko takie rady ale zrobisz jak ci wygodnie a i tak bedziemy zadowoleni ze ktos sie tego ruszyl bo chyba sie juz niedoczekamy nowego patcha do '9'
DybczaQ:
Jak coś to po jakimś większym poprawianiu tego of będę go wrzucał tu masz następnego oF;a z transferami i pobawiłem się chwilę Liverpoolem bo tam mówiłeś że jacyś zawodnicy już tam nie grają :P
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hugo9211:
tak liverpool bardzo fajnie poprawiony zreszta wiekszosc tych 'mocnych' klubow juz jest wystarczjaco zrobiona pozostaly tylko drobne poprawki takie jak numerki i inne pierdoly xD nie wiem jak stoja te mniej znane kluby bo jeszcze nie mialem za duzo czsu aby sie przyjzec dokladniej ;D
jesli ktos chce to moge wrzucic stroje zaktualizowane na ten sezon???
Nawigacja
[#] Następna strona