Dział Ogólny > Archiwum Karier
Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )
MasterCreati:
Rozpocząłem Karierę tym Francuskim drugoligowcem ponieważ spodobało mi się granie tą drużyną..zagrałem po kilka spotkań drożynami które proponowaliście ale to nie było to..Zagrałem kilka spotkań w lidze sprawdzić czy znowu nie znudzi mi się po 2 spotkaniach. Rozegrałem 10 spotkań i gra mi się bardzo dobrze. Wstawię screeny z Wynikami i Tabele poszczególnych lig w Europie , oraz wiadomości o transferach z mojego zespołu.
Frank Rijkaard trenerem CS Sedan !
Frank Rijkaard został nowym trenerem drużyny Les sangliers i poprowadzi ją przez rok ponieważ taki podpisał kontrakt. A oto wywiad z trenerem i zespołu
FR-Frank Rujkaard
R-Redaktor
Wywiad :
R : Witam , Jak się panu tu podoba ?
FR : W porządku , CS Sedan to bardzo młody zespół średnia wieku wynosi 23.7 lata . Bardzo dobrze się nam pracuje na treningach , każdy zawodnik daje z siebie 100% i myślę że tak będzie przez cały najbliższy rok.
R : Może powie pan coś o kadrze na przyszły sezon..Transfery..?
FR : Mam do dyspozycji 22 zawodników każdy jest zdolny do gry.Problem z tym , że 22 to jednak za mało więc zapewne pozyskam jeszcze 3-4 zawodników przed rozpoczęciem sezonu ale żadnych nazwisk nie podam ponieważ nie chcemy wywoływać nie potrzebnych zamieszań w piłkarskim świecie.
R : Dlaczego właśnie wybrał pan drużynę z Sedanu ?
FR : Wyzwanie, prowadzić młody i gniewny zespół on zwycięstwa do zwycięstwa to naprawdę piękne uczycie..Jak wspomniałem Ci chłopcy są młody pełny energii..Chce by ten gniew pokazywali na boisku i walczyli od pierwszego gwizdka do ostatniego..byli dumni ze swojej gry i chcieli grać jak najlepiej potrafią. Wszyscy mówią jaki to doskonały jest Jose Mourinho..a co on takiego osiągnął ? wygrał ligę mistrzów z Interem Mediolan..w którym miał na każdej pozycji po 2-3 zawodników światowej klasy..gdyby przeszedł np. to takiego Celticu..ciekawe czy by w ogóle z grupy wyszedł. Darzę go szacunkiem za to co osiągnął ale są lepsi od niego a na pewno tacy jak on.
R : Jakie są cele na ten sezon ?
FR : Chciał bym wygrać Ligue 2 i dojść do ćwierćfinału pucharu Francji oraz dobrze się zaprezentować w meczach na własnym stadionie , jednak zarząd klubu wymaga ode mnie tylko awansu do Ligue 1 .
R : Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć panu powodzenia.
FR : Dziękuje.
Miszczu11:
ooo Rijkard :D
ciekawe, Sedan już chyba grał w Ligue 1 bo pamiętam z Fify 2002 taki klub :D
Sergio#20:
Ciekawie się rozpoczyna,jest trochę błędów wywiadzie...ale jest fajnie.Czekam na jakiś fajny transfer:]
--- Cytuj ---Jose Mourinho..a co on takiego osiągnął ? wygrał ligę mistrzów z Interem Mediolan
--- Koniec cytatu ---
+P.UEFA,LM z Porto ;)
+Mistrzostwa poszczególnych lig
Ogólnie to całe zdanie o Mou wieje hipokryzją-Osiągi Franka;p
Ale fajnie widać,że wysoko się ceni,chciałbym zobaczyć ripostę Jose;p
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawie się rozpoczyna,jest trochę błędów wywiadzie...ale jest fajnie.Czekam na jakiś fajny transfer:]
+P.UEFA,LM z Porto ;)
+Mistrzostwa poszczególnych lig
Ogólnie to całe zdanie o Mou wieje hipokryzją-Osiągi Franka;p
Ale fajnie widać,że wysoko się ceni,chciałbym zobaczyć ripostę Jose;p
--- Koniec cytatu ---
chce trochę podgrzać atmosferę :D hehe
PS: bardzo lubię Mourinho :)
Abdisalam Ibrahim..
Młody zawodnik Manchestery City został wypożyczony do CS Sedan na jeden rok. 18 letni środkowy zawodnik będzie występował z 15 nr. na koszulce.
Mitchell Donald..
Drugim zawodnikiem który został wypożyczony do drugoligowca z Francji jest 20 letni zawodnik Ajaxu Amsterdam Mitchell Donald podpisał n roczny kontrakt z ekipą francuską.
Roberto Matías Birge..
Trzeci już wypożyczony do Sedan młody zawodnik a zarazem ostatni już transfer Franka to 20 letni zawodnik Argentyńskiego Estudiantes de La Plata. Argentyńczyk wróci do ojczyzny po roku gry dla Francuzów.
Giggs11:
Początek narazie fajny :)
Spoko że Ibrahime sciągnełeś jak sie spisuje? :D
Nawigacja
[#] Następna strona