Dział Ogólny > Archiwum Karier

Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )

<< < (2/43) > >>

RoGalos:
Ciekawy początek ; )
zajrzyj do mnie

MasterCreati:
David Bellion zawodnikiem CS Sedan !

Były zawodnik Girondins Bordeaux podpisał kontrakt z drugoligowym CS Sedan dziś o godzinie 22:00 lecz 27 letni zawodnik pojawi się w Les sangliers w styczniu ! Karta zawodnika kosztowała ekipę z Sedanu zaledwie 1 milion euro . Zawodnik podpisał trzyletni kontrakt i pomoże w walce o awans do Ligue 1 od początku nowego roku.Oto kilka słów zawodnika na temat jego transferu.
-Cieszę się że już od stycznia będę mógł grać w drużynie CS Sedan. Mam nadzieje że uda mi się odbudować formę i będę grał więcej niż w Bordeaux ponieważ przez trzy ostatnie lata zagrałem tylko w 18 spotkania.
Na temat nowego zawodnika wypowiedział się również szkoleniowiec nowego zawodnika Franck Rijkaard.
-Nasza ofensywa kuleje od samego początku aż dziwi mnie że jesteśmy tak wysoko i dlatego postanowiłem kupić napastnika. Myślę że David spisze się dobrze i pomoże nam wygrać Ligue 2.
Nie potwierdzone informacje mówią że trener Les sangliers interesuje się zawodnikiem Newcastle Hatem'em Ben Arfa.

RoGalos:
Mocny zawodnik,czekam na relację z meczów

MasterCreati:

10 Kolejka Ligue 2
SCO Angers 1 - 0 CS Sedan

Jedyna bramka w całym spotkaniu którą zdobył Renouard w 19 minucie spotkania.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Składy obydwu drużyn.

Statystyki po 90 minutach spotkania.

Frank Rijkaard po meczu :
- Spotkanie w pierwszej połowie było wyrównane lecz w drugiej połowie inicjatywę przejęli gospodarze i nie udało nam sie wyrównać mimo tego że zagraliśmy dobry mecz a przede wszystkim muszę pochwalić A.Diaby do zagrał naprawdę doskonały mecz. Nie żałuje że dałem mu szanse i jeżeli na treningach będzie nadal w świetnej formie dostanie i szanse gry w następnym spotkaniu.

RoGalos:
Ważne jest zwycięsto oby tak dalej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej