Dział Ogólny > Archiwum Karier

Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )

<< < (27/43) > >>

czera84:
te zwyciestwa napewno ci pomagą bo jeśli sie pare spotkań przegra to mozna stracic pewnosc siebie.oby tak dalej.wb do mnie

MasterCreati:
15 kolejka Eredivisie

Pewne zwycięstwo na wyjeździe !
Pewne trzy punkty zdobyte z FC Utrecht które dotychczas zajmowało 3 pozycje w tabeli to bardzo dobry wynik..cały mecz kontrolowaliśmy i zdobyliśmy dwie bramki przy czym nie tracąc ani jednej..Szkoleniowiec Feyenoordu Rotterdam uznał iż Po kochał Feyenoord i jeżeli będzie mógł chciał by tu zostać dłużej i prowadzić zespól do sukcesów w europie i kraju lecz na razie musi się skupić tylko na wyjściu z grupy w LE.

Składy :

Strzelcy bramek w dzisiejszym meczu :

Skrót całego spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

jackz:
no wkoncu feyenoord zaczal wygrywac, oby teraz jak najdluzej :)

reddevil8911:
brawo 3 wygrane i odrazu lepiej ;)

MasterCreati:
5 mecz ligi Eurpoejskiej

Koniec marzeń !
Feyenoord Rotterdam nie ma już nawet matematycznych szans na awans do fazy pucharowej LE. Porażka na własnym boisku 1 - 2 z Red Bull Salzburg przekreśliła ostatnie szanse. Marzenia kibuców i wszystkich osób związanych z klubem prysły niczym bańka mydlana..Po spotkaniu wściekli byli zawodnicy..trenerzy..i Roy Makaay który po spotkaniu powiedział coś na temat porażki i trenera Liliana Thurama..

- Lilian Thuram był wielkim piłkarzem..zdobył prawie wszytko..grał w najlepszych ekipach na świecie..Lecz to były PIŁKARZ ! a nie trener..nie podoba mi się jego styl..w każdym meczu inna formacja..taktyka..co to ma być ? Przeciecz odeszło 3 piłkarzy..więc klub potrzebuje zgrania z nowymi zawodnikami którzy przybyli na zastępstwo..Hmm..Dlaczego przegrał Feye w pierwszym meczu..Ponieważ zlekceważył rywala ! Przed pierwszym meczem nikt nie dawał nawet szans na remis z Feyenoordem..głównie typy to 2/3 - 0 dla ekipy z Rotterdamu a teraz to samo..wygrali 3 spotkania i myśleli że tak samo będzie z Austriakami..a Tu niespodzianka - Powiedział Makaay.

- Nie wiem..na razie nie..Chce odpocząć od piłki..grałem przez 17 lat w profesjonalnych klubach..Teraz potrzebuje odpoczynku..Nie wiem co będę robił za miesiąc..rok czy pięć lat choć jako asystent mógł bym pracować w Feyenoordzie..- Makaay zapytany o karierę trenera..

Składy :

Screeny z meczu :

Skrót spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej