Dział Ogólny > Archiwum Karier

Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )

<< < (4/43) > >>

MasterCreati:
12 Kolejka Ligue 2Ważne trzy punkty dla CS Sedan !
Piłkarze z Sedanu dziś okazali się lepsi od swojego rywala i na swoim stadionie wygrali zaledwie jedną bramką lecz spotkanie wyglądało zupełnie inaczej jak widać po statystykach.

Składy Obu drużyn.

Oto Bramka Smrekar'a(Allart) która dała trzy punkty !
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Smerkar cieszący się z bramki jak się późnej okazało zwycięskiej w 56 minucie.

Miszczu11:
fajne stroje ma Sedan :)
no i zwycięstwo 1:0!

MasterCreati:
Konferencja prasowa z Trenerem po 13 Kolejkach Ligue 2 !

R-Redaktor
F-Frank

R- Witam, Jak się miewa w klubie..?

F- Wszystko w porządku..Dobrze mi się pracuje aczkolwiek mam problemy z kadrą iż jest coraz węższa gdyż jeden zawodnik jest zawieszony za kartki a trzech jest kontuzjowanych..jedna z nich jest to długotrwała kontuzja być może wyleczy się dopiero za 4-5 miesięcy.

R - To bardzo nie dobrze że mimo wąskiej kadry są kontuzje..jeszcze w takich ilościach.Zaczyna się za nie długo grudzień..a w styczniu okienko jest otwarte.Czy wzmocni pan zespół ?

F- Tak..Bellion już podpisał kontrakt i nawet trenuje z drużyną..Bardzo żałuje że nie udało mi się za kontraktować tego zawodnika przed zamknięciem sezonu transferowego.Planuje jeszcze wzmocnić zespół 3 zawodnikami którzy znacznie wpłyną zespół i nie będziemy mieć problemu z awansem.

R- Właśnie..co z pana celami przed sezonem.Liczył pan na mistrza Ligue 2 i ćwierćfinał Pucharu Francji.?

F- Aktualnie zajmujemy 5 pozycje w lidze i mamy 19 punktów więc tylko 1 punkt straty do 4 pozycji na której znajduje się FC Metz i tylko 3 punkty straty do FCO Dijon i Stade Reims które maja po 22 punkty.A Lider Ligue 2 po 12 kolejkach ma 23 punkty jest to Clermont Foot więc sprawa mistrza Ligue 2 jest jak najbardziej osiągalna dla nas. Sprawa pucharu się trochę skomplikowała ponieważ pierwszy mecz przegraliśmy z FC Tours 0 - 1 i odpadliśmy ale to był mój drugi mecz na stanowisku trenera CS Sedan..wiem powinienem wygrać to spotkanie i grać dalej w sumie to nie długo bo w następnej rundzie grali byśmy z Lyonem (jestem realistą) i bardzo ciężko było by nawiązać walkę z półfinalistą zeszłorocznej Ligi Mistrzów.

R- Ma pan całkowitą racje co do ligi każdy jeszcze może ją wygrać. Na początku grał pan trzema napastnikami..Teraz dwoma choć w trakcie meczu i tak jest jeden..Czym to jest spowodowane..?

F- Ligą..Na początku grałem zupełnie ofensywną formacją z trzema napastnikami i dwoma bardzo ofensywnymi pomocnikami i jednam defensywnym..Lecz zbyt dużo traciliśmy bramek i nie było tego polotu w grze..każdy atakował ile się da a nadeszła kontra i była stracona bramka..po 2 porażkach postanowiłem zmienić formacje na znacznie bardziej defensywną..Jak widać gram teraz dwójką napastników i próbuje atakować w pierwszej połowie..w drugiej ustawiam moich zawodników tak aby czekali na ataki przeciwnika czekając na kontry i ta formacja jak na razie się najlepiej spisuje w tej lidze.

R- Jaka formacja wymaga wzmocnienia ?

F- Obrona..mam tylko 6 obrońców z czego tylko 2 bocznych którzy grają w każdym meczu.

R- Ma pan jakiegoś zawodnika na oku ?

F- Negocjuje z dwoma bocznymi obrońcami lecz nazwisk nie podam ponieważ mogło by to źle wpłynąć na ich sytuacje w klubie w razie nie powodzenia w negocjacjach z nami.

R- Jakiego by chciał pan zobaczyć zawodnika na Stade Louis Dugauguez ?

F- Klaas-Jan Huntelaar to zawodnik którego bym najchętniej widział w zespole lecz przy obecnej sytuacji finansowej klubu to nie możliwe.

R- Kiedy zobaczymy Sedan w Lidze mistrzów ?

F- Mistrz Ligue 2 nie ma możliwości gry w LM czyli dopiero za dwa lata..hehe..

R- Mówi się coraz głośnej iż zarząd klubu jest zadowolony z pracy jaką pan wykonuje i ma zamiar zaproponować panu nowy kontrakt. Podpisze go pan ?

F- Pierwsze muszę go zobaczyć.

R- Dziękuje za odpowiedzi na moje pytania i życzę panu sukcesów z Klubem.

F- Dziękuje bardzo..

Carlos:
No fajnie fajnie się przedstawia :D a jak w Tabeli ?

RoGalos:
Ładny wywiadzik ; d
Właśnie pokaż tabelę jakąś

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej