Dział Ogólny > Archiwum Karier

Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )

<< < (31/43) > >>

MasterCreati:
Martin O'Neill trenerem Paris Saint-Germain !

Wypowiedz nowego trenera PSG
Poniżej prezentujemy krótki wywiad udzielony przez Martina O'Neilla po podpisaniu umowy z Paris Saint-Germain.

Martin, Witamy z Paryżu, Dlaczego akurat wybrałeś ten klub z pośród wielu innych europejskich marek ?
Paryż, piękne miasto, okolice i klub z bardzo krótką aczkolwiek ciekawą historią. Tak to prawda że miałem dużo ofert, sam byłem zaskoczony niektórymi ale chciałem uciec z Wielkiej Brytanii, Choć już rozmawiałem z takimi klubami Jak Liverpool i Celtic..

Jednak nie zdecydowałeś się powrócić do Glasgow ?
W Celticu zrobiłem już co do mnie należało..spędziłem tam 5 lat i Szkocki klub prowadziłem w 282 meczach, z których wygrałem aż 213 spotkań.

Jakie są pańskie cele na ten sezon ?
Chciał bym doprowadzić PSG do miejsca w tabeli dające grę w LE oraz troszkę zmienić styl na bardziej w moim stylu.

Powiesz coś o transferach ? Po tym jak przybyłeś do Aston Villi to kupiłeś kilku zawodników z Celticu, teraz będzie podobnie ? też kupisz jakichś zawodników z Villi ?
Na temat piłkarzy których potrzebuje to wiele nie powiem ponieważ na razie potrzebuje tylko wzmocnić obronę jednym bądź dwoma środkowymi obrońcami a na temat piłkarzy kupowanych ze swoich poprzednich ekip to powiem tyle że przychodząc do Aston Villi nikogo nie znałem..więc chciałem sprowadzić piłkarzy z którymi się mi najlepiej prawowało w Celticu teraz też chciał bym aby do PSG przybyli tacy zawodnicy jak Ashley Young, Gabriel Agbonlahor , Stewart Downing czy Carlos Cuéllar.

Wiele się mówi o tym, że Paris Saint-Germain to nie ten sam klub co kilka lat temu, Pałęta się po środkowych miejscach w tabeli przez ostatnie 5-6 lat a nawet kilka razy byli zagrożeniem spadkiem do Ligue 2, Da pan radę wyciągnąć tą ekipę na szczyt Ligue 1 ?
Po to tu przybyłem żeby to zrobić i jestem pewien, że to osiągnę.

A więc czekamy na pierwsze mecze pod pana wodzą, Powodzenia życzę.
Dziękuje, zrobię co w mojej mocy żeby odbudować ten klub .

reddevil8911:
no fajnie że PSG
 :D

Super_Mario:
A jednak. Czas odbudować potęgę "pe-es-że". Życzę powodzenia z ekipą z Paryża :)

Emilek1908:
Ciekawy trener no i fajnie że zacząłeś PSG. Powodzenia :)

MasterCreati:

Paris Saint-Germain na inauguracje sezonu 2010/11 wygrał pewnie..bo 4 - 0 z Valenciennes. Mecz odbył się na Parc des Princes gdzie dwukrotni mistrze Francji zagrali swój pierwszy mecz pod wodzą nowego szkoleniowca jakim jest Martin O'Neill i spisali się znakomicie..Mecz w bardzo szybkim tępię..dużo okazji..dla obu ekip lecz doskonałe spotkanie rozegrał Grégory Coupet który nie dał się zaskoczyć w tym spotkaniu.Na samy początku meczu widać było już rękę Martina i "zajeżdżało" brytyjskim futbolem..

PSG 4 - 0 Valenciennes1 - 0  Mevlüt Erdinç
2 - 0 Ludovic Giuly
3 - 0 Sylvain Armand
4 - 0 Mateja Kežman
Obiekt PSG(Parc des Princes) :
P.S. W następnych spotkaniach będę dawał fotki z meczy , bramki i inne ciekawostko typu tabele , transfery.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej