Dział Ogólny > Archiwum Karier
Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )
Kwiatek11:
ja też tu zaglądam :P bardzo fajna kariera ;)
Miszczu11:
mam pytanie co do "5 kolejki Eredivisie" czyli tam gdzie było losowanie, co to za klub po lewo od Man City w grupie G
MasterCreati:
7 kolejka Eredivisie
Kolejny Remis !
Już trzeci remis z rzędu zaliczyli zawodnicy Feyenoordu Rotterdam..Tym razem wyszli z piekła do nieba !
Ponieważ po 53 minucie kiedy to napastnik FC Groningen zdobył bramkę na 0 - 2..a w 76 minucie było już 2-2 i takim wynikiem ten mecz się zakończył..Było to dosyć wyrównane spotkanie mimo że to Feyenoord był faworytem do zwycięstwa..
- Nie wygraliśmy od 4 spotkań..Przykro mi..nie wiem co się dzieje..teraz gramy mecz pucharowy z Bredą która jest na 5 pozycji w tabeli..Licze na awans..Moje założenia taktyczne na to spotkanie są inne niż dotychczas..To będzie niespodzianka..Na pewno dam zagrac kilku młodym piłkarzom - Powiedział Thuram.
- Co do spotkania z FC Groningen jestem zadowolony z gry Kerlona który zrobił na mnie wielkie ważnie grając już kolejne spotkanie na bardzo wysokim poziomie..zawsze gra do końca..daje z siebie 100% i to widać..cały czas biega..stara się..Być może dam mu odpocząć w pucharze ponieważ boje się o jego zdrowie..Na 17 tygodni ze składu wyleciał Bruins więc znowu mamy problem w środku pola..został nam Sno i młodziutki Castaignos- Zakończył Thuram
Składy drużyn :
Strzelcu bramek w dzisiejszego wieczoru :
Skrót całego spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie co do "5 kolejki Eredivisie" czyli tam gdzie było losowanie, co to za klub po lewo od Man City w grupie G
--- Koniec cytatu ---
SK Sturm Graz
Miszczu11:
dzięki za odpowiedź, Kerlon strzela :D w PES 6 był u mnie kapitanem i najstarszym w drużynie mimo że miał tylko 25 lat :D
reddevil8911:
Brawo brawo , ależ pościg z 2:0 na 2:2 ;D Wstaw tabelę
Nawigacja
[#] Następna strona