Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (61/66) > >>

jackz:
fajne te vesti i pomysl emilka jest bdb pivko i vodko sa pro :D

Pawlo17:
Pivko i Vodko!!!  :D :D :D

MasterCreati:
ej no i mam nadzieje na jakieś powołanie Sycheva :D

reddevil8911:
2 dzień memoriału

Bardzo słaby mecz na początek!!

Nie ma co opisywać, zawodnicy obu ekip grali po prostu bez jaj.

Ukraina daje prztyczka w nos wielkiej Sborney!!!

Tego nikt się nie spodziewał po dobrym meczu z Polską, Rosja kompletnie zawiodła. Usprawiedliwieniem jest gra rezerwowym składem, obie bramki dla graczy Rijkaarda zdobył Shevchenko. Współgospodarze pokazali swoją siłę i mogą się liczyć na ich imprezie.

3 dzień Memoriału

Biało Czerwoni Go! Hej Lewy gol trzy razy piękny gol.

Kibice Polski w końcu mogą mieć powodu do optymizmu. Pokonali w meczu gospodarzy imprezy reprezentację Ukrainy, to było pewne zwycięstwo 3 gole zdobył Robert Lewandowski. Polacy grali dzisiaj z rozmachem i polotem. Czy te zwycięstwo da im zwycięstwo w memoriale, odpowiedź już wieczorem po meczu Francji z Rosją.

Bezbramkowy remis w nudnym meczu!

Ten remis cieszy tylko Polskę, gdyż dzięki niemu zostaje ona zwycięzca Memoriału.

Tabela Memoriału im. Kazimierza Górskiego:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE Tu znajdziecie tabelę.

Joachim Loew na temat Memoriału:

Zajęliśmy dobre 2 miejsce, niestety zagraliśmy dobry tylko jeden mecz. Gratuluję Polsce zwycięstwa, macie bardzo dobry team, a wasz trener to fachowiec najwyższej klasy. Musimy dużo poprawić w naszej grze, jeśli chcemy o coś powalczyć na Euro. Wszyscy mnie pytają o Sycheva, odpowiadam Dimitr nie był w 100% gotowy na ten turniej, nie mogłem ryzykować kontuzji takiego gracza. Pobyt w Warszawie oceniam za bardzo udany, zebrałem wiele ciekawych informacji do analizy. Nie mogę się doczekać losowania grup ME.

Vesti 24

Dziękuje za propozycją zaraz dodam ankietę która wyłoni imiona dla maskotek Euro 2012, głosowanie będzie trwać do jutra do 21.

Znamy już kalendarz gier reprezentacji Rosji w 2012 roku.

23.03.2012 Szwajcaria (Moskwa)

17. 04. 2012 Grecja ( Neutralny Katar)

18.05. 2012 Portugalia (Lizbona)

Robi1908:
Pivko i Vodko!  :D No widzę, ze Polacy dobrze grają nawet :) I szkoda porażki z Ukrainą, ale na jak to kiedyś jedna osoba mawiała (ktoś, nie pamiętam kto bo wtedy leżałem nie przytomny za bardzo :D) Na własnych błędach człowiek się uczy, i mam nadzieje ze twoje człowieczki z Reprezentacji Rosji wezmą wady z tej porażki ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej