Dział Ogólny > Archiwum Karier
Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam
Carlos:
Pivko i Vodko! ;D Polacy 0:0 z Francją 4:0 z Ukrainą o.O
reddevil8911:
Losowanie Finałów piłkarskich Mistrzostw Europy Polska i Ukraina 2012.
Sala konferencyjna w Kijowie.
Podział na koszyki:
1. Hiszpania, Holandia, Niemcy, Polska.
2. Anglia, Francja, Rosja, Ukraina.
3. Bośnia i Harcegowina, Chorwacja, Belgia, Włochy
4. Słowacja, Węgry, Walia, Szwecja.
Losowanie grup ME 2012.
Grupa A : Polska, Holandia, Chorwacja,Węgry.
Grupa B : Hiszpania, Rosja, Bośnia i Harcegowina,Szwecja.
Grupa C : Niemcy, Anglia, Włochy,Słowacja.
Grupa D : Ukraina, Francja, Belgia, Walia.
O krótki komentarz na temat losowania poprosiliśmy naszego eksperta, byłego reprezentanta Polski Wojciecha Kowalewskiego który występował kiedyś w rosyjskiej lidze.
Grupa A
Kowalewski:Grupa A, Polska trafiła to ciekawej grupy.Jest to też chyba najłatwiejsza grupa ze wszystkich. Myślę że Holendrzy wyjdą na pierwszym miejscu, a o drugie powalczą Polska i Chorwacja. Węgrom nie daje żadnych szans, ale kto wie może stać ich na niespodziankę.
Grupa B
Bardzo mocna grupa, Hiszpanie obrońcy trofeum, Rosjanie ciekawy zespół 4 z poprzednich mistrzostw. Nieobliczalni Szwedzi mający wielkie gwiazdy w swoim zespole. Jest i też Bośnia i Harcegowina, mający młody silny skład jak dla mnie czarny koń tych mistrzostw. W tej grupie ciężko wytypować zwycięzce i drugi zespół. To będzie bardzo ciekawa grupa.
Grupa C
Grupa śmierci, Anglia, Niemcy Włochy trzy wielkie kraje piłkarskie i jeden kopciuszek Słowacja. Na pewno wiadome jest jedno Słowacja powinna spełniać w tej grupie rolę dostarczyciela punktów. O awans powalczą aż trzy ekipy, to smutne że już po fazie grupowej jedną z tych ekip już pożegnamy.
Grupa D
Pierwsze miejsce w grupie zajmie Francja nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Groźna będzie Ukraina bo to gospodarz, ciekawym zespołem jest Belgia, mający bardzo dobry młody skład. A już zupełną nie wiadomą będzie Walia, tu wskazuje kolejnego czarnego konia tych mistrzostw.
Tak grupy widzi Wojtek Kowalewski, a jak wy widzicie drodzy forumowicze. Swoje spostrzeżenia piszcie w komentarzach.
bachu12:
ja obstawiam tak Polska Rosja Niemcy i Belgia z 1 miejsca
Węgry Bośnia Włochy i Walia z 2 miejsca awansuja
jackz:
szkoda tej grupy D! bo jedna z najmocniejszych ekip musi odpasc... jak dla mnie faworytami grup sa: holandia, rosja lub hiszpania, niemcy, francja ;] z drugim miejscem moze byc roznie ;) powodzenia zycze!
Mejor:
Powodzenia i spróbuj roznieść Hiszpanów choć to nie będzie łatwe ;) Pivko i Vodko rządzą
Nawigacja
[#] Następna strona