z twarzą Kikuta coś jest nie tak.
pokazujcie to na kilku screenach ........ po takich wypowiedziach nie jestem w stanie wam pomóc...@edit .... prawdopodobnie cos z plikami w moich dokumentach... dałes attach na moje exe
dalej czekam aż ktoś mi prześle Logo Selektor a macie 3.2 na bank zero reakcji od WAS więc po co ja się tu ścieram ??
z tego co widzę po tym bardzo nie wyraźnym screenie są pozostałości po 3.2 usun je lub przenieś na inny dysk..... i wywal folder adelante patch na pulpit @edit . dalej czekam aż ktoś mi prześle Logo Selektor a macie 3.2 na bank zero reakcji od WAS więc po co ja się tu ścieram ??
Trzymaj stanek REJESTRACJA lub LOGOWANIE
a da sie cos usunąć z folderu w kitserverze zeby loga byly normalne ?
No na poddaszu, a gdzie Ty je masz?
dalej nie działa tzn czesc patcha działa (herby loga) ale juz koszulki, nazwy klubów i herby w other lig juz nie działa
Mam następujący problem,mianowicie taki,że gram OL ligę mistrzów i kilku zawodników jest DUMMY,natomiast w edit wszystko jest dobrze.Czy ktoś też tak ma?Poniżej screen z LM. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
masz moze logo selector ten co byl w wersji 3.2 bo potrzebny stankowi a dokladnie zawartosc czyli folder logo
stanek ja mam ten folder logo selektor tylko powiedzcie mi jak mam mu je przesłać bo jeszcze nigdy tego nie robiłem.