UWAGA !!! WAŻNE INFO W SPRAWIE PYTAŃ O INSTALACJĘ PATCHA:
- jeśli masz wersję repack, reoladed nie jestem Ci w stanie pomóc
- upewnij się, że przed instalacją patcha masz pobrane DLC z 12.10.2010 i Konami Patch 1.02
- przeczytaj uważnie instrukcję zawartą w środku i ja zastosuj, a nie zadajecie ciągle identyczne pytania
- jeśli zastosujesz się to wyżej wymienionych punktów patch musi i będzie działał, tylko Wam się nie chce czytać, wklejacie gdzie popadnie, mieszacie w plikach to się nie dziwie,że macie coś źle (jak np. uruchamiacie wpierw patch a później na to ściągacie DLC)
Instrukcja instalacji dla mniej inteligentnych i tych co nie potrafią czytać ze zrozumieniem:
1. Folder - Adelante patch -> PULPIT
2. Folder - Adelante patch 2011->Moje dokumenty/KONAMI/Save
3. Manager.exe wybieramy Adelante Patch.exe->ATTACH
4. Grę odpalalmy przez ikonkę Adelante Patch
Opcja instalacji dla tych co coś spartolili i marudzą o składach i logach:
-usuń folder Adelante Patch 2011 z save
- odpal grę przez moje exe uruchomi ci się standardowy PES, ustaw poziom gry i wejdź do zakładki Edit i np zmień Fabiańskiemu np buty daj save
i wyjdż z gry
- wejdź teraz w save i wklej wszystkie moje pliki z save które ściągnąłeś z Adelante Patch 4.0
Ogólnie rzecz biorąc aby patch działał należy wkleić 2 foldery i tyle więc nie wiem w czym wy macie problem !!!!
to tyle wytłumaczyłem jak dla 2 letniego dziecka więcej nie pytać bo zamknę wątek i tyle........ może za ten czas nauczycie się czytać......