Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
matveg:
Przeszedłem na PesEdit 3.6 i jestem bardzo zadowolony :) Wszystko działa jak należy, do tego są tryby baz danych z których chce korzystać i można wybrać taką która umożliwia grę Online :) (oczywiscie jesli macie swój kod seryjny do gry online :) ) Brakuje tylko najnowszych transferów ale to nie problem samemu je zrobić , w sumie jakies 15-20 .
Edekmenelos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeszedłem na PesEdit 3.6 i jestem bardzo zadowolony :) Wszystko działa jak należy, do tego są tryby baz danych z których chce korzystać i można wybrać taką która umożliwia grę Online :) (oczywiscie jesli macie swój kod seryjny do gry online :) ) Brakuje tylko najnowszych transferów ale to nie problem samemu je zrobić , w sumie jakies 15-20 .
--- Koniec cytatu ---
matveg już wyszło 4.0 to sobie ściągni, jest nawet update które ma data z PSD.
hydra:
Nadal wywala. W wersji nr 1 wywala od razu po uruchomieniu gry, a w wersji nr 2 da się grać w ML do momentu pierwszego meczu w Champions League potem wypad do Windowsa. Będzie to jakoś naprawione czy szukać jakiegoś innego patcha? Jest jakiś inny patch z drugą ligą hiszpańską?
edek79:
MASAKRA !!!!
mateo819:
Czekam z niecierpliwością na wersję 7.0, jeżeli współpracujesz z Hiszpanami będzie zapewne fantastyczny :) Byleby nie wywalało i miodzio :)
Nawigacja
[#] Następna strona