Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
adammm87:
Ja juz nie moge sie doczekac, mimo ze juz poprawilem zeby gralo wersje 6 Twojego patcha. I mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie ok:)
Dllugi34:
Stanek ale po co robic cos do pes 2011 jak za miesiac masz PES 2012 bez sensu szkoda czasu moze zacznijcie juz sie szykowac do 12
psawicki156:
Witam wszystkich czytajacych - jestem nowym uzytkownikeim PES11 - postanowilem pobrac petcha Adelante - jednakze mam problem z jego instalacja
folder KAONAMI skopiowalem zamieniajac ten 'kaonami standardowy' jednak nie wiem co zrobic z plikami i folderami w folderze Adelante Patch gdzie w srodku sa znowu takiej samej nazwie folder oraz pliki Adelante Patch 2011 settings czy Gameplay tool - config....prosze o dokladne info krok po krok....pes11 docelowo zainstalowany mam w program files/ kaonami/ pes11 i tak standardowe foldery...cos mam wyciac cos wkleic zamienic??? prosze o pomoc
zaznaczam ze jak skopiowalem folder caly adelante patch z tym podfolderem i plikami do programfiles > kaonami > pes 11 nastepnie wybralem manager i tam adelante pes 11 mialem dac Attach jednak pojawia sie error Kitserver is already installed....
Beninho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStanek ale po co robic cos do pes 2011 jak za miesiac masz PES 2012 bez sensu szkoda czasu moze zacznijcie juz sie szykowac do 12
--- Koniec cytatu ---
Właśnie, zrobisz tego patcha nie wiem, za 2 tygodnie to za niecały miesiąc Wychodzi 2012, i dużo osób się na niego przeniesie. Lepiej tak zrób do 2012 ;)
mateo819:
Przecież nie od razu wszyscy kupią pesa 2012 IMO
Nawigacja
[#] Następna strona