A opcja zmiany Windowsa na jakis inny xP albo Windows 7 nie wchodzi w gre ? Bo z tego co widze, to posiadasz Viste, a na Viscie rozne rzeczy sie dzieja :=) Mysle, ze zmiana Windowsa mogla by pomóc.
Mam pytanie . Mam PES EDIT Patch 2.3 i nie ma tak Gai Assulina . Proszę o pomoc .
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PODPOWIEDZI, DZIĘKI WAM ROZWIĄZAŁEM TEN PROBLEM. JESZCZE RAZ WSZYSTKIM CO MI PODPOWIADALI DZIĘKUJĘ
jak pisało w błędzie np plik dt05.img to była też ta ścierzka c/program../konami/pro evolution soccer 2011/ img i tam te pliki co wyskakiwały w błędzie trzabyło przenieść właśnie do img. puźniej do folderu c./program../konami/ pro evolution soccer 2011. trzba było skopiować ustawienia . i ikonę pes 2011. jeszcze zawartość folderu download. na koniec w moich dokumentach zrobiłem folder KONAMI. następnie do folderu c/progres../konami/pro evolution soccer 2011 / trzeb abyło skopiować pes 2011 crack. i już gotowe. jeszcze raz dzięki wszystkim za podpowiedzi
wątpie patcha wgrywałem już kilka razy i jest tak samo a próbowałem na DLC 7.0, 2.0 i 1.1 a kiedyś jak miałem tego patcha to było ok i niewiem co się stało teraz a wgrywam tak samo jak kiedyś może zadziała jak ktos mi da stroje całej premier league ale wątpie w to że ktoś da