Panowie mam pewien problem. Gram na patchu PesEdit 3.0 i gdy zmieniam sobie w Selektorze drugą ligę z Niemieckiej na jakąś inną, to znikają nowe twarze i są te podstawowe, u niektórych graczy m.in Falcao, Rodriguez - po kilka twarzy z różnych lig. Dlaczego tak się dzieje? Gdy gram na Bundesliga 2 to wszystko jest w porządku, a jak zmienię np. na Championship, Serie B to nowe twarze dla piłkarzy znikają. Wcześniej grałem na PesEdit 2.2 i miałem identyczny problem.
Ponawiam pytanie, bo po raz kolejny nie dostałem odpowiedzi.
Czemu nie zawsze wychodzi trik tęczowa przerzutka ustawiony w link feints??
Siemka mam pytanie odnośnie kitservera. Do czego służy opcja LOD configure?
O problemach związanych z patchami piszcie w tematach z patchami.Michał144 - Players (gameplay) oznacza jak graficznie zawodnicy będą poprawieni pod czas trwania meczu, (Replay) pod czas powtórek i tak dalej. Suwak do lewej na maksa w każdej kolumnie poprawi grafikę ale może spowolnić grę. (Nie pamiętam czy aby na pewno do lewej czy do prawej, możesz po próbować).
Co jest powodem tego:Byłem na urlopie wróciłem i pes pokazuje press any button naciskam i się wczytuje. Nagle w pewny momencie się zacina i trzeba resetować kompa. Przed urlopem wszystko śmigało!!!!!!!!!
Właśnie. CZy jest możliwość ustawienia klawiatury jako con2. Czy da się grać klawiatura vs klawiatura?
Ja też tak miałem i był to problem związany z firewall-em. Więc to może być wina antywirusa