Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 - problemy, błędy, pytania!
xipe:
"tylko który PES Ci nie działa bo nie rozumiem i którego odinstalowywałeś jeżeli chcesz grać w 11 to usun patcha z 12"
pes 2011. i zainstalowałem na niego patch dla 2012. i gra się nie włączyła. usunąłem patcha. nic. odinstalowałem grę i zainstalowałem. i nic, nadal się nie włącza.
siostra22:
niech mi ktos powie jak zrobic rozegranie piłki 2 na 1ego, aby zawodnik po podaniu ustawiał sie na wolnej pozycji a nie stał w miejscu ?
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniech mi ktos powie jak zrobic rozegranie piłki 2 na 1ego, aby zawodnik po podaniu ustawiał sie na wolnej pozycji a nie stał w miejscu ?
--- Koniec cytatu ---
Przy tym ustawieniu:
Q+S
nutellarinho:
Witam! Jestem nowy na ten forum, i mam pewien dylemat. Jeśli ten problem był poruszany na tym forum to od razu z góry przepraszam.
A więc, mam zainstalowany patch w którym PES League i D2 League to kolejno Bundesliga i 2. Bundesliga. Grając z Master League drużyną z Premier League za każdym razem jest tak że niższa liga to 2.Bundesliga, i na następny sezon do PL wchodzą 3 niemieckie drużyny. Czy jest jakiś sposób żeby wyłączyć tą niższą ligę?
Z góry dziękuje :)
Michał144:
Witam mam takie pytanie odnośnie bramek strzelonych w PES 2011.Chciałbym zrobić Filmik z bramkami i teraz właśnie nie wiem jak mam w Folderze Save pliki :Replay od 1 do 22 (tyle mam zapisanych goli) i teraz trzeba zrobić , jakim programem to pliki przekonwertować Wie ktoś co trzeba zrobić bardzo bym prosił o instrukcję:)
Nawigacja
[#] Następna strona