Witam, mam problem z pes 2011(gra przy instalacji jest po rosyjsku, z niemieckim komentarzem i angielskimi napisami), wszytko było ok do czasu kiedy zachciało mi się instalować patche, najpierw wrzuciłem plik dt(tu liczba)_e.img z komentarzem angielskim wybieranym w opcjach, po tym gra działała, następnie (wiem ze tak się nie robi, bo są problemy)wrzuciłem patch w formie instalatora( bundesliga, zaktualizowane składy,itd)-włączyłem grę ale nie sprawdziłem czy mogę zagrać mecz,na końcu "dorzuciłem" kolejny patch w formie instalatora, wszedłem w grę no i już nie mogłem zagrać,ponieważ czasami gra wyłączała się przy jej włączeniu, ale to sporadycznie, zawsze jednak wyłączała się gdy wchodziłem w mecz towarzyski(przed wybraniem drużyn na tle wyboru narodowości,lub klubu pojawiło się też przezroczyste,szarawe okienko,składające się z czterech"odsłon" informujące o nowych butach i różnych rzeczach" po tym mogę nacisnąć "enter" i wchodzi w mecz,ukazuje się stadion i gra się wyłącza, wyskakuje komunikat" ze system windows próbuje określić błąd czy jakoś tak i tyle.Dodam ze w karierze mogę wszystko robić nawet opuścić mecz(automatycznie rozegrać) ale jak chcę go zagrać jest to nie możliwe. Odinstalowałem grę,usunąłem wszystkie foldery, jedynie zapisy sobie zachowałem, wyczyściłem rejestr(klucze KONAMI),zainstalowałem i znów to samo, nie wiem co mogę zrobić, czy czegoś nie usunąłem? czy coś robię źle? Pomocy;)