Witam.Od paru dni 3-4 pes przycina tzn;piłkarze biegną normalnie a później przytnie.Co mam zrobić??
Witam.Od paru dni 4-5 mam pewien problem z pesem.Otóż gdy biegnę jakimś zawodnikiem przycina się nagle po czym nagle wraca wszystko do normy tylko że piłkarz biegnie 2x szybciej.Co mam zrobić żeby ten błąd zniknął.P.S Próbowałem już od nowa instalować i nic to nie dało.Proszę o odpowiedź.
Kurczę ludzie pomocy!Mam Adelante Patch wersję 2.0. Gram w Master League klubem Chelsea i jestem na końcu sezonu 2011/2012. Gdy chcę przejść do July Transfer Window 2012 gra się "zawiesza", ładuje się zielone kółeczko i nic więcej...Pomocy!
poznawiam, bo nie wierze ze nikt mi nie pomoze... pomozcie staremu graczowi zrobilem reinstal gry i na patchu 0.5 z forum probowalem... to samo... okno transferowe i wczytac sie nie chce...
no to chyba wiesz że to problem patcha nie? to pytaj w wątku o tym patchu...
Witam, mam problem z rejestracja pesa 2011, na konami.net chca ode mnie KONAMI ID, GAME ID i GAME ID Password . Wpisałem co chciałem a za każdym razem błąd wyskakuje ;/ co ta wpisać? ;/