Dział Ogólny > PES 2011

TAKTYKA - PES 2011

<< < (23/37) > >>

adrianpes2011:
Taktyka zdaje swoją rolę jak grasz z normalnym graczem nie kosynierem czy kombinatorem wpychającym piłkę do bramki.A grając ONLINE mamy sporo takich pseudo graczy i to głównie Polaków.Kupił jeden z drugim grę jak twierdzi dla zabawy świetnie się bawiąc.Tym samym wykopując piłkę do przodu na aut czy brutalnie faulując zawodnika.Taka jest strategia wielu polskich graczy.I tu mamy wówczas problem ze strategią którą chcemy sobie ustawić i normalnie zagrać!Trzeba sobie wtedy jakoś radzić z pseudo graczem i oczywiście wyczekiwać upragnionego gwizdka sędziego w 90 min.

Ukassiu:
przycisk podania-preesing obrońcy sterowanego przez gracza.
przycisk strzału-preesing zawodnika nie sterowanego przez gracza, który jest najbliżej piłki.

daniel11071988:
A ja mam takie pytanie jak wlacze sobie taktyke select+kwadrat czy inny przycisk to nieraz sie pokazuje taki pasek obok.co to jest??i czy mozna miec 2 taktyki narazustawione//

BMASZYNA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam takie pytanie jak wlacze sobie taktyke select+kwadrat czy inny przycisk to nieraz sie pokazuje taki pasek obok.co to jest??i czy mozna miec 2 taktyki narazustawione//

--- Koniec cytatu ---

uzywajac kombinacji select + w lewym/prawym dolnym rogu (zalezy gdzie atakujesz) powinien sie zaswiecic przycisk z wybrana taktyka. 2 taktyki na raz? gra pozwala aktywowac i 4 taktyki rownoczesnie, tylko nasuwa sie pytanie jak to sie ma do zastosowania w grze i czy ma wogole sens? moge sie mylic ale jesli wybieram gre dluga pilka to jaki jest sens rownoczesnego stosowania ataku pozycyjnego? kombinacja select + to quick tactic, logicznie myslac zastosowana po to zeby szybko zmienic taktyke bez wchodzenia do ustawien.

RossoneriDevils:
Zauważyłem jedną rzecz która mnmie starsznie denerwuje.
Chodzi mi o to że nie którzy gracze grają tylko po skrzydle  podając w pole karne i non stop to samo a w moim polu karnym środkowi obrońcy chyba są na urlopach bo mimo iz nie mam ich ustawionych wysoko to nikogo nie kryją a bramkarz....eh...żal.... No i jak grać z takimi noobami?
Mieliście już takie sytuacje? jak ustawiacie się by środkowi obrońcy byli bardziej czujni w polu karnym pod czas podań po ziemi?
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej