Dział Ogólny > PES 2011

TAKTYKA - PES 2011

<< < (26/37) > >>

Matusiak95:
NIe przechwalajcie się wynikami. To ile pojedziesz jakąś drużyne zależy od tego jak się gra w danym dniu. CZy strzelasz wszystkie sam na sam. Ja gram na TP i jak mmiałem sezon Barcą grałam z athletico 1 mecz w sezonie przegrywając 2:1. W 2 części sezonu wygrałem 6:1. Po prostu w 1 meczu nic mi nie wchodziło a w 2 co nie dotknąłem wszystko w bramce. Artur 77 pewnie Barca grała składem. Mino montoya muniesa milito bartra fontas thiago jonathan nolito jeffren soriano. CZy nie? :)

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArtur 77 pewnie Barca grała składem. Mino montoya muniesa milito bartra fontas thiago jonathan nolito jeffren soriano. CZy nie? :)

--- Koniec cytatu ---
Tu cie musze zasmucić  ;) Grali najmocniejszym składem (ja też ;)), początek ligi 3 kolejka

MaddiMNagic:
Kurcze NexaT jak byś grał na Fire patch to bym ci dał taktykę  :-\

marcin1111151:
Zamierzam grać Realem lube Barceloną ustawieniem 4-3-3. I teraz nie wiem jak mam ustawić taktykę. Zamierzam raczej grać ofensywnie bo defensywa i tak mi nie jest potrzebna bo na najtrudniejszym poziomie nawet trudno mi strzelić gola, a jak mi trafiają to z wysunięcia lub główką. Co mam zrobić w Game plan-> Simple Setting-> ...(mam formacje 4-3-3) -> Managemet Edit-> Leading, Level, Trailing? Się na tym nie znam. Czy ktoś może mi zrobić 3 screeny?

Mam:
BR - Casillas
OBR - Pepe, Ricardo Carvalho
BO - Sergio Ramos, Cissokho
DP - Xabi Alonso
ŚP - Fabregas
OP - Kaka
BN - Cristiano Ronaldo
CN - Aguero
ŚN - Rooney

Bardzo proszę o taktykę...

MaddiMNagic: