Dział Ogólny > PES 2011
TAKTYKA - PES 2011
Deimian7:
No w ten sposób co opisałem to zmieniasz mu np. SS/CF/AMF/CMF/DMF/CB nie o to chodzi ?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo w ten sposób co opisałem to zmieniasz mu np. SS/CF/AMF/CMF/DMF/CB nie o to chodzi ?
--- Koniec cytatu ---
jemu chodzi o to, aby zmienić np. że SB będzie trzymał się obrony - postawa zawodnika czy idzie na ATAK OBRONE czy tak posrodku
Krisek129:
jak rozgrywacie akcje? bo ja remisuje prawie zawsze, a moi przeciwnicy nawet strzału nie oddają ,szwankuje mi ostatnie podanie i jak zawsze dużo goli strzelałem to teraz jakoś nie mogę
Zaq:
Ja gram tylko dwoma drużynami na przemian, są to kolejno Manchester United i Everton. Preferuję iście angielski styl gry, to jest skomasowana gra skrzydłami, od czasu do czasu środkiem. Bardzo ważną rolę w mojej taktyce odgrywają podania prostopadłe, bo te w tej części są wręcz wyborne(choć wiadomo liczy się siła i kierunek, oraz podający ew dobiegający). A co do samej taktyki pressing od połowy i 2 napastników. Co by tu jeszcze?:) Chyba tyle, aha, ważne jest ustawienie pomocy, u mnie ta zespaja się z bocznymi obrońcami a środek wysunięty mam do napadziorów.
mushys27:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgdzie znajduje się opcja zmiany ataku/obrony dla każdego zawodnika, tak jak było w innych odsłonach PESa?
--- Koniec cytatu ---
takie cos jest w indywidualnych statystykach zawodnika, kazdy zawodnik ma opcje atack/medium/defence
Nawigacja
[#] Następna strona