Czy też tak macie że nie działa wam komentator po instalacji PESEDI.com 2011 patch 1.3 ?Jak by nie patrzał nie działa on, a w opcjach jest ustawione dobrze, niejednokrotnie sprawdzałem.
hmm dziwnie nigdy nie miałem żadnych problemów z komentarzem a gram na pesedit 1.3 na pewno nie jest całkiem wyciszony ?
A czy da się w tym patchu 1.3 wyłączyć nazwiska nad zawodnikami komputera ?
pobrałem patch 1.4 i musze powiedzieć że to dotychczas najsłabsza wersja patcha. Niby wszystkie transfery powinny być a jeszcze Ronaldinho w Milanie, Bent w Sunderlandzie i nawet nie ma transferów sprzed tygodnia. Miały być dodane 2 nowe druzyny a są tylko dodane 2 sloty bez żadnych piłkarzy o nazwie Szachtar i Basel.Mam nadzieje że to szybko poprawią, najnowszej wersji nie polecam .
no przyznaję rację chłopaki się nie starają teraz.......... ale cóż w tym roku jakoś wszyscy zawodzą ............ ale to ich wina pomocy nie chcą........
Witam Wszystkich !!!Gram na Patchu 1.3 jak zapewne wielu z Was.Twarze Lecha Poznań są delikatnie mówiąc mało podobne do prawdziwych graczy.Czy możecie mi podać jakiś link z paczką wszystkich twarzy zawodników Lecha - Bardzo Proszę i czekam na odpowieź.Pozdrowienia dla Wszystkich Pes-owców
hejapytanko: czy wystarczy że sciagne najnowszą odsłone patcha, czyli 1.4, aby wszystko pieknie działało?pozdrawiam
Dlaczego nie ma Beckhama w Tottenhamie w patch 1.4 skoro mialby byc aktualizowane transfery??