Online na PS3 na razie chodzi bardzo dobrze. Dzien przed premiera jak gralem 2 mecze to mialem lagi. Pozniej odblokowalem porty w System settings i od wczoraj zero lagow praktycznie, ewentualnie krotkie zwolnienia z raz albo dwa razy na mecz, ktore nie maja znaczenia.
O co chodzi Joseph'owi z tymi "schodzacymi podaniami do boku "to nie mam pojecia
Najbardziej wkur*wia mnie to, ze zawodnik pokroju Xavi potrafi przyjac pilke na 5 m do przodu, biegne do niej trzymajac analoga w ktorys z bokow zeby sie wyrobil przed linia, a on dobiega i znowu wypuszcza pilke 5 m na aut - MA SA KRA. Jak sie przytrzyma R2 to chlopaki lepiej sie wyrabiaja o ile nie zrobia jakiegos step overa albo innego tanca.
Pikseloza na PS3 niestety taka sama jak w demie
Takie krawedzie to ja mam na laptopie w PES 6 na medium :/ Nie wiem co oni zrobili bo 2010 ladnie wygladal na PS3.
Radocha z gry calkiem niezla, tym bardziej ze na R1 style nie ma szans, wiec wszystkie sReale i Farsy gasze dobrze ustawiona Chelsea albo ManU i jest po zabawie. W tej odslonie natomiast sa bardzo grozne prostopadle po ziemi, ktore potrafia przejsc 3 naszym obroncom kilka mm przed butem a i tak nie da sie ich przejac. Jak ludzie to opanuja dobrze to bedzie zabawa... Strzaly ladnie wygladaja i jest radocha jak z daleka sie cos ustrzeli (np dzisiaj Ji Sungiem "na czerwono" z 30 m), ale niestety nadal jest tak ze naciskamy leciutko strzal a to gdzie pilka poleci malo od nas zalezy.
Testuje dalej PESa i zobaczymy co z tego bedzie
Na laptopie na pewno go zostawiam bo z kumplem offline mala sesyjke mialem to dobra zabawa byla. Na PS3 na pewno zostawiam fife, a z PESem sie zobaczy.