Dział Ogólny > PES 2011

Jakim padem gracie?

<< < (46/51) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak naładuje Sanyo Enelop-y to mam na 3 tygodnie intensywnego grania.

--- Koniec cytatu ---
A cóż to takiego, bo też mam bezprzewodówkę od X i też bym pograł ze 3 tygodnie... ;]

Ronaldinho_94:
Ja sie dopiero ucze grac padem, oto moj Pad firmy Natec, tylko ja mam z tymi przyciskami 1,2,3,4 , to mam je kolorowe: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Grassek:
Mój pad to gamepad apollo 3020. Zakupiony niedawno i właśnie mam do was pytanie, a mianowicie kiedy wchodzę w settings to nie mogę przypisać czynności (strzał, podanie itp) do przycisków. Kiedy np w miejsce "X" chcę ustawić przycisk "1" odpowiedzialny za strzał to wskakuje na te miejsce np "3" i na dodatek w inne miejsce pojawia się coś innego a jeszcze w inne usuwa się w ogóle i jest puste. Nie mogę sobie poradzić z tym problemem jeśli ktoś zna przyczynę to będę wdzięczny o podzielenie się ze mną tą informacją. ::)

damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMój pad to gamepad apollo 3020. Zakupiony niedawno i właśnie mam do was pytanie, a mianowicie kiedy wchodzę w settings to nie mogę przypisać czynności (strzał, podanie itp) do przycisków. Kiedy np w miejsce "X" chcę ustawić przycisk "1" odpowiedzialny za strzał to wskakuje na te miejsce np "3" i na dodatek w inne miejsce pojawia się coś innego a jeszcze w inne usuwa się w ogóle i jest puste. Nie mogę sobie poradzić z tym problemem jeśli ktoś zna przyczynę to będę wdzięczny o podzielenie się ze mną tą informacją. ::)

--- Koniec cytatu ---

podlacz pada.. wlacz settings...potem tam gdzie jest "device" to sprobuj wybrac opcje jakąś. Ja tez nie moglem edytowac przyciskow.. to z tym device wybralem po prostu nazwe pada i automatycznie mi uzupelnilo przyciski.. ale potem w grze i tak musisz sobie ustawic :) ja zawsze wybieram TYPE 2 :) ze strzal to jest KÓŁKO a dośrodkowanie to KWADRAT..

Grassek:
Wybieram w device nazwe swojego pada i owszem... uzupełnia mi automatycznie tylko nie mogę ich zmienić bo robi się burdel, a kiedy chce zmienic w grze to nie bardzo to pomaga bo tak jakby nie zapisywaly sie te opcje. Ale dzięki wielkie za rade

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej