Dział Ogólny > PES 2011

Jakim padem gracie?

<< < (47/51) > >>

damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWybieram w device nazwe swojego pada i owszem... uzupełnia mi automatycznie tylko nie mogę ich zmienić bo robi się burdel, a kiedy chce zmienic w grze to nie bardzo to pomaga bo tak jakby nie zapisywaly sie te opcje. Ale dzięki wielkie za rade

--- Koniec cytatu ---

nie zapiszesz bo to demo... zawsze po wlaczeniu gry ustawiasz sobie od nowa szybkosc i TYP klawiszy... jak ustawisz predkosc to potem nie musisz.. ale TYPE (ja uzywam 2) to co mecz trzeba sobie zmienic..

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie zapiszesz bo to demo... zawsze po wlaczeniu gry ustawiasz sobie od nowa szybkosc i TYP klawiszy... jak ustawisz predkosc to potem nie musisz.. ale TYPE (ja uzywam 2) to co mecz trzeba sobie zmienic..

--- Koniec cytatu ---
Hehe gdzie on powiedział, że ustawia w Settings demo, cały czas twierdzi, że ma problem z padem w PES 11...

damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehe gdzie on powiedział, że ustawia w Settings demo, cały czas twierdzi, że ma problem z padem w PES 11...

--- Koniec cytatu ---

sugerowalem sie tym ze "nie zapisuje mu" ustawien..

Grassek:
nie to nie demo to pełna wersja. Ale nawet gdyby to było demo to nie zmienia faktu że nie mogę przypisać klawiszy w settings bo w tym tkwi ten cały problem:)  jest jakby wszystko pozmieniane (nie na swoim miejscu), ponieważ kiedy w grze chce np ustawić jakiś trick pod analog "w góre"  to owszem on działa ale po naciśnieciu analogu w lewo :)   tak samo kiedy ustawiam sobie np. Type2  i jest pokazane że pod X ma być strzał a ja tam mam podanie dlatego myslalem ze to sie nie zapisuje a jednak sie zapisuje tylko jest jeden wielki burdel w tych przyciskach:)  dlaczego?  nie mam pojęcia...   a podczas kalibracji pada każdy przycisk podświetla się tak jak ma być czyli to nie wina pada.

Artur 7:
Masz tak jak ja, spróbuj jeszcze sprawdzić w demo 12 jak mówił damianq i jeżeli lipa, to nowy pad - najlepiej taki zestaw: (bezprzewodowy pad + adapter)
Sam mam i polecam! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej