Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Analiza i sposoby oddawania strzalow na bramke
patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja strzelam tak z dystansu to rozpędzam się puszczam szybko sprint wciskam Z i trzymam dopóki nie odda strzału a sam na sam to albo go robię w hu** czyli u mnie klikam raz D(strzał) i potem szybko S(podanie) bramkarz się rzuca a ja go omijam no i gol albo robię też loba lub też z tylko bez rozpędu no i kierunek często mi tak wpada
A tu mam inną sprawę :
Chłopaki mam problem bo chce grać master ligę na padzie ale jak wybieram strony to jak dam pada na real(bo nim gram) to ten co się steruje muszę dać na stronę przeciwna ale ja chce żeby ten kursor od klawiatury był na środku żeby nim nikt nie grał jak to zrobić?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=player_embedded
a i jak trafić takiego gola jak ten koleś w 0:43 sekundzie wie ktoś?
--- Koniec cytatu ---
To jest strzał nazywany Raboną , wpisz na youtube Rabona Tutorial PES 2011 i powinno być coś takiego ;)-
keny02:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jest strzał nazywany Raboną , wpisz na youtube Rabona Tutorial PES 2011 i powinno być coś takiego ;)-
--- Koniec cytatu ---
DZIĘKI CI MISTRZU WRESZCIE KTOŚ ODPOWIEDZIAŁ NA MOJE PYTANIE A UMIESZ TAK STRZELAĆ?
patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDZIĘKI CI MISTRZU WRESZCIE KTOŚ ODPOWIEDZIAŁ NA MOJE PYTANIE A UMIESZ TAK STRZELAĆ?
--- Koniec cytatu ---
Przestałem ostatnio grać w PES'a ale strzeliłem tak pare razy , poprostu z tak zwanego farta naciskając strzał :D Ale FIFIE potrafie tak strzelić ;)
Tutek dla Ciebie ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
keny02:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzestałem ostatnio grać w PES'a ale strzeliłem tak pare razy , poprostu z tak zwanego farta naciskając strzał :D Ale FIFIE potrafie tak strzelić ;)
Tutek dla Ciebie ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Ale ty też tak edytowałeś gości czy nie? bo jak np. Ronaldowi odjąłem " używanie słabszej nogi" to jak chciałem strzelić z lewej to wole nie mówić co on zrobił
patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle ty też tak edytowałeś gości czy nie? bo jak np. Ronaldowi odjąłem " używanie słabszej nogi" to jak chciałem strzelić z lewej to wole nie mówić co on zrobił
--- Koniec cytatu ---
Musisz dodać, bo tylko zawodnicy z potrzebnymi umiejetnosciami to potrafia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona