Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Analiza i sposoby oddawania strzalow na bramke
gago21:
Panowie strzały z dystansu tak samo jak "jedenastki" sie uderza.
RASIAK:
tu w wyjazdach 1 na 1 bramkarze mają jakiegoś AIMa, wyprzedziłem obrońców, jestem na 20-stym metrze a ten dziad zaraz obok mnie LOL
Abismail:
Ja powiem tak - Trening czyni mistrza. Nie żartuję. Przez parę miesięcy to co chwile pudło i się wkurzałem i grałem bardziej w pesa 10, ale zaczełem znowu grać i już mi wychodzi i bardzo ładne bramki czasem strzelam. Dobija mnie to, że jak gram przeciwko mojemu koledze to z 100 strzałów z dystansu to z 35 były w poprzeczke, 20 w słupek, z 20 pudeł i resztę bramkarz obronił. Raz mi tylko wyszło jak grałem w ML to Ronaldo z 52 m strzelił super bramkę Buffonowi.
Zauważyłem, że jak strzelasz z okolic pola karnego to jak biegasz sprintem to wystarczy tak na 4/10 paska załadować to będzie petarda celna. NexaT ja na średnim to średnio 3-4 jade Messim. Messi jest super jeżeli chodzi o kitowanie. Na regular z od połowy boiska 5 zjechałem i bramke strzeliłem z 15 m tak.
NexaT:
No pes 11 trochę łatwy teraz, ja Vidiciem 2 razy wszystkich przeszedłem ale 2 petardy bramkarz obronił (regular).. Karne już opanowałem i wszystkie wygrywam.. Teraz zaje** parady mam przy karnych 3/4 bronie :).. Co do strzałów po ziemi sam na sam, ja jak mam taką sytuacje to nie wiem np. prawie połowe D a potem mocno strzałka w górę czy tam w dół (czyli kierunek lewo-prawo).
keny02:
A ja strzelam tak z dystansu to rozpędzam się puszczam szybko sprint wciskam Z i trzymam dopóki nie odda strzału a sam na sam to albo go robię w hu** czyli u mnie klikam raz D(strzał) i potem szybko S(podanie) bramkarz się rzuca a ja go omijam no i gol albo robię też loba lub też z tylko bez rozpędu no i kierunek często mi tak wpada
A tu mam inną sprawę :
Chłopaki mam problem bo chce grać master ligę na padzie ale jak wybieram strony to jak dam pada na real(bo nim gram) to ten co się steruje muszę dać na stronę przeciwna ale ja chce żeby ten kursor od klawiatury był na środku żeby nim nikt nie grał jak to zrobić?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=player_embedded
a i jak trafić takiego gola jak ten koleś w 0:43 sekundzie wie ktoś?
Nawigacja
[#] Następna strona