Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by MasterCreati 3.0

<< < (50/63) > >>

Proti#13:
Jednak mnie natchnęło na Anglię. Ściągnąłem i jest mega zajebisty. Trzeba przyznać, że prowadzisz taką pośrednią wojnę ze Stankiem ;) Tyle, że oczywiście w dwóch dziedzinach więc nie ma co porównywać.
Jednym słowem patch jest świetny ;D

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJednak mnie natchnęło na Anglię. Ściągnąłem i jest mega zajebisty. Trzeba przyznać, że prowadzisz taką pośrednią wojnę ze Stankiem ;) Tyle, że oczywiście w dwóch dziedzinach więc nie ma co porównywać.
Jednym słowem patch jest świetny ;D

--- Koniec cytatu ---
I z MUFCFan-em bratobójczą :D

Proti#13:
Kurczę, ściągnąłem sobie przyśpiewki od barcalaci i nie trybią... One nie współpracują z tym patchem?

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurczę, ściągnąłem sobie przyśpiewki od barcalaci i nie trybią... One nie współpracują z tym patchem?

--- Koniec cytatu ---
A przypisałeś w pes editorze?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurczę, ściągnąłem sobie przyśpiewki od barcalaci i nie trybią... One nie współpracują z tym patchem?

--- Koniec cytatu ---
W Pes Edytorze od Wilda masz jak włączysz Barcę taki pasek coś w stylu 235-242 i powinno być napisane chantspack lub coś w ten deseń po prawej stronie no i zmieniasz sobię nazwy ściągniętych przyśpiewek na te które zostały przypisane drużynie ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej