Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch by MasterCreati 3.0
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Pes Edytorze od Wilda masz jak włączysz Barcę taki pasek coś w stylu 235-242 i powinno być napisane chantspack lub coś w ten deseń po prawej stronie no i zmieniasz sobię nazwy ściągniętych przyśpiewek na te które zostały przypisane drużynie ;-)
--- Koniec cytatu ---
I wrzucasz do kitservera te przyśpiewki :)
Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJednak mnie natchnęło na Anglię. Ściągnąłem i jest mega zajebisty. Trzeba przyznać, że prowadzisz taką pośrednią wojnę ze Stankiem ;) Tyle, że oczywiście w dwóch dziedzinach więc nie ma co porównywać.
Jednym słowem patch jest świetny ;D
--- Koniec cytatu ---
Patch stanka dużo waży, podczas gdy Mastera ważą do 120 mb jak np. wersja 3.0. Głównie dlatego wydaję mi się on lepszy od patcha stanka, a że posiadam internet bezprzewodowy z limitem to jest to dla mnie sprawa życia lub śmierci. Nie zajmuje strasznie dużo, a są w nim wszystkie licencjonowane stroje, herby i to co mi się w PES-ie nie podobało, a zostało zmienione, a mianowicie nazwiska pisane dużą literą ;). Naprawdę kawał dobrej roboty, jeżeli mógłbym jakoś pomóc przy tym patchu to byłby to dla mnie zaszczyt ;). Wielkie brawa Master za kawał dobrej roboty ;). Dziwi mnie, że nie jest on przypięty przez moderatorów..
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch stanka dużo waży, podczas gdy Mastera ważą do 120 mb jak np. wersja 3.0. Głównie dlatego wydaję mi się on lepszy od patcha stanka, a że posiadam internet bezprzewodowy z limitem to jest to dla mnie sprawa życia lub śmierci. Nie zajmuje strasznie dużo, a są w nim wszystkie licencjonowane stroje, herby i to co mi się w PES-ie nie podobało, a zostało zmienione, a mianowicie nazwiska pisane dużą literą ;). Naprawdę kawał dobrej roboty, jeżeli mógłbym jakoś pomóc przy tym patchu to byłby to dla mnie zaszczyt ;). Wielkie brawa Master za kawał dobrej roboty ;).
--- Koniec cytatu ---
Ja też jakbym mógł to by też by było to dla mnie duży zaszczyt :) Super wykonałeś robotę Master, nic innego jak tylko pogratulować :).
MasterCreati:
Mam takie pytanie do was, czy wolicie te staty z pesstats czy te by Me ?
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanie do was, czy wolicie te staty z pesstats czy te by Me ?
--- Koniec cytatu ---
By MasterCreati :).
Nawigacja
[#] Następna strona