Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by MasterCreati 3.0

<< < (52/63) > >>

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBy MasterCreati :).

--- Koniec cytatu ---

Popieram, przynajmniej jest trudniej ;).

Lewy23:
Staty z Pesstats z twoją modyfikacją. :)

Proti#13:
Dzięki, dałem radę z tymi przyśpiewkami. Zapomniałem, że trzeba je przyporządkować.
A jeśli chodzi o staty, to myślę, że te z pesstats są mocno przesadzone. Raz za niskie, raz za wysokie. Myślę, że te Twoje będą najlepsze. :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch stanka dużo waży, podczas gdy Mastera ważą do 120 mb jak np. wersja 3.0. Głównie dlatego wydaję mi się on lepszy od patcha stanka, a że posiadam internet bezprzewodowy z limitem to jest to dla mnie sprawa życia lub śmierci. Nie zajmuje strasznie dużo, a są w nim wszystkie licencjonowane stroje, herby i to co mi się w PES-ie nie podobało, a zostało zmienione, a mianowicie nazwiska pisane dużą literą ;). Naprawdę kawał dobrej roboty, jeżeli mógłbym jakoś pomóc przy tym patchu to byłby to dla mnie zaszczyt ;). Wielkie brawa Master za kawał dobrej roboty ;). Dziwi mnie, że nie jest on przypięty przez moderatorów..

--- Koniec cytatu ---
Podpinam się pod każdym słowem. Patch Stanka świetny, chyba najlepszy, ale dużo waży, bo posiada mnóstwo drobnych szczegółów. Patch od MasterCreatiego posiada to, co jest najważniejsze.
Mimo wszystko będę korzystał z obu, wyśniła mi się kariera Arsenalem, to trzeba ją pociągnąć :P

Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki, dałem radę z tymi przyśpiewkami. Zapomniałem, że trzeba je przyporządkować.
A jeśli chodzi o staty, to myślę, że te z pesstats są mocno przesadzone. Raz za niskie, raz za wysokie. Myślę, że te Twoje będą najlepsze. :)
Podpinam się pod każdym słowem. Patch Stanka świetny, chyba najlepszy, ale dużo waży, bo posiada mnóstwo drobnych szczegółów. Patch od MasterCreatiego posiada to, co jest najważniejsze.
Mimo wszystko będę korzystał z obu, wyśniła mi się kariera Arsenalem, to trzeba ją pociągnąć :P

--- Koniec cytatu ---

Pisz tutaj swoją karierę --> REJESTRACJA lub LOGOWANIE Warto ;)

Proti#13:
Zmieniłem zdanie, gram Manchestem City :) Ale już mam 5 kolejkę, więc nie wypada zaczynać pisać od niej :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej