Dział Ogólny > Archiwum Karier

Schalke 04 by Szumal/ 34. Kolejka, Podsumowanie sezonu!!!

<< < (18/25) > >>

Marcin14:
a byś pokazał tabele

Szumal:
dobrze wrzucę tabele przy następnej kolejce :D

Szumal:
27. Kolejka
Łatwe punkty!Zawodnicy Schalke wygrali nie zbyt nieciekawy meczy w którym padła jedna bramka. Mecz od początku układał po myśli ekipy gości którzy spokojnie rozgrywali piłkę, oszczędzali siły przed półfinałem w którym zmierzą się z Realem Madryt!. Jedyną bramkę strzelił wprowadzony w przerwie Jurado który strzałem zza polka karnego pokonał bramkarza gospodarzy.
Jurado
Statystyki

Tabela po 27 kolejkach
Wyniki LE

Szumal:
28. Kolejka

Wygrana z Eintrachtem!!!
Łatwe zwycięstwo odnieśli piłkarze Schalke w wyjazdowym meczu w Frankfurcie. Trzy bramki dla gości zdobył Klaas Jan Huntelaar który skompletował hat-tricka. Schalke grało trochę w osłabionym składzie większość rezerwowych ponieważ trener dał zawodnikom odpocząć przed trudnym mecze półfinałowym w lidze mistrzów z Realem Madryt. Na boisku i tak nie było widać różnicy bo wszyscy zawodnicy grają bardzo dobrze. Trener musi znaleść jeszcze jednego środkowego napastnika który by mógł być zmiennikiem Huntelaara.
Huntelaar
Statystyki

UEFA Champions League!

Niewiarygodny sposób zespół Schalke pokonał w pierwszym meczu półfinałowym ligi mistrzów Real Madryt. Jedyną bramkę w tym spotkaniu zdobył Klaas Jan Huntelaar. Piłkę na lewej stronie dobrze wywalczył Barrera który odebrał ją od Diarry później ruszył w rajd do narożnika i wrzucił a tam Huntelaar nie pilnowany wykończył akcję. Miejmy nadzieję że i w drugim meczu Schalke 04 będzie góra, czeka ich trudny mecz ale nie brakuje im motywacji i walki.
Strzelec jedynej bramki
Statystyki
Wyniki meczów!!!

MasterCreati:
podobnie jak ja, w lidze byłem 3 a LM wygrałem :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej