Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
Lewy23:
Spoko, da radę w edytorze składy pozmieniać, nie wiem jak z transferami, ale tez pewnie da radę. :)
P.S: Buñoza ma numer 6 w Wiśle, Chavez numer 4.
EDIT:Transfery też da radę zrobić.
Pes6 rlz:
Ja znalazłem takie błędy:
Grając w BaL zauważyłem że Ekstraklasa jest na 1 miejscu w rankingu lig co daje dużo drużyn Ekstraklasy w CL i EL a to jest nie realne :)
Można by w update dać bootpack dopasowany :) stroje Ameryk, te stadiony (może wszystkie edytowane w PES) jakieś podobne w miarę, ten śnieżek :D
A w późniejszym update po,że by tak do selectora dać inne 2 ligi a nie tylko polska 1 liga, tylko npower, ligue 2, Serie B itd, bo jak się BaL gra to po transferze do innej ligi niż ekstraklasa np. do Premier League to w tej lidze bbędą grały polskie drużyny (chyba że się mylę jak tak to sorry)
No i loga moglibyście zmienić :)
To by było tyle
na razie :)
Lewy23:
Z tymi rankingiem lig nie da rady nic zrobić, podobnie było w moim i stanka patchu -RISA :( Niestety. Bo Ex. jest za inną ligę.
rotor219:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa znalazłem takie błędy:
Grając w BaL zauważyłem że Ekstraklasa jest na 1 miejscu w rankingu lig co daje dużo drużyn Ekstraklasy w CL i EL a to jest nie realne :)
Można by w update dać bootpack dopasowany :) stroje Ameryk, te stadiony (może wszystkie edytowane w PES) jakieś podobne w miarę, ten śnieżek :D
A w późniejszym update po,że by tak do selectora dać inne 2 ligi a nie tylko polska 1 liga, tylko npower, ligue 2, Serie B itd, bo jak się BaL gra to po transferze do innej ligi niż ekstraklasa np. do Premier League to w tej lidze bbędą grały polskie drużyny (chyba że się mylę jak tak to sorry)
No i loga moglibyście zmienić :)
To by było tyle
na razie :)
--- Koniec cytatu ---
w BaL nie ma D2 (tak mi sie wydaje)
matinho10:
Dzięki Michał Patch jest naprawdę niesamowity ,teraz czekam na update !
Nawigacja
[#] Następna strona