Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
Lewy23:
Uważam jeszcze, że loga lig powinny być "normalne" bo na koszulkach jest to logo, które jest w menu wyboru teamu. :)
hepoti:
Mam pytanko bo nie wiem czy to błąd czy źle mi się pobrało patcha, nie mogę grać kamerą pionową szeroką bo nie widzę swojej połowy boiska co mam zrobić.Za rady z góry dzięki. Patch zajefajny.
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanko bo nie wiem czy to błąd czy źle mi się pobrało patcha, nie mogę grać kamerą pionową szeroką bo nie widzę swojej połowy boiska co mam zrobić.Za rady z góry dzięki. Patch zajefajny.
--- Koniec cytatu ---
Bo jest ustawiona kamera z PES 10
Super_Mario:
Żeby nie owijać w bawełnę - żeby Michał17Widzew mnie nie zbanował... PATCH ŚWIETNY :)
Patch jest bardzo dobry, jest kilka niedoróbek, ale wiadomo że nie zrobi się wszystkiego za pierwszym razem. Duże zaskoczenie to spolszczenie większości tekstów, ale to tylko miły dodatek :) W końcu poprawiono ujęcie kamery z boku boiska (Wide), przez co jest sztywna - bardziej "FIFowa". Drużyny z D2 jeszcze nie edytowane, ale to nie problem, bo można zrobić to samemu. Miałem tylko raz krytyczne wywalenie do pulpitu. Jak próbowałem rozpocząć karierę BAL to mnie tylko raz wywaliło, ale potem próbowałem 5 razy i było OK. Być może mój komp miał wtedy "zły moment". :)
PS: Nie wstawiaj na torrenty, bo to nie ma sensu. Komuś być może uda się ściągnąć, ale potem nie seeduje.
pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETakie pytanie już było:Odp,:
Michał w Update popraw stroje wyjazdowe Reprezentacji Polski bo nie powinny być granatowe tylko całe czerwone. Stroje Lecha też się zmieniły ale już chyba ktoś o tym pisał i strój bramkarski Wisły powinien być żółty jako domowy a te czarne jako drugie Jest też pare błędów na koszulkach np u Żurawskiego jest urawski i nr powinny być inne ale to napewno już wiesz. ;D
--- Koniec cytatu ---
Na jakie się te stroje zmieniły? Bo ja was nie rozumiem! Jeśli chodzi o pasiaki to w takich grają w lidze i są one do podmian w folderze 3 strój!
Nawigacja
[#] Następna strona