Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (23/40) > >>

Joyek:
Patch jest Super!!! ;D
Mam kilka błędów np. zamiast logo Napoli mam Lecce, są stare stroje Lech'a.
Poza tym patch świetny!!! moje gratulacje ;)

pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch jest Super!!! ;D
Mam kilka błędów np. zamiast logo Napoli mam Lecce, są stare stroje Lech'a.
Poza tym patch świetny!!! moje gratulacje ;)

--- Koniec cytatu ---

Na jakie się te stroje zmieniły? Bo ja was nie rozumiem! Jeśli chodzi o pasiaki to w takich grają w lidze i są one do podmian w folderze 3 strój!

Lewy23:
Jestem tylko ciekaw ilu z was dostało bana, bo kilku powinno.Jak wam się nie podoba kamera, to se ją zmieńcie, co to za problem?!
Jak wam się nie podoba patch to zmieńcie, co za problem?! Jak wam się nie podoba forum to zmieńcie, co za problem?!
Prawda jest taka, że userzy, którzy nie zajmują się dodatkami, oczekują od tych, który tworzą dodatki nie wiadomo czego, po prostu jakiegoś cuda.Uszanujcie czyjąś pracę, bo przecież nikt nie robi tego z myślą tylko o sobie, tylko dla wielu userów, aby milej było grać, szkoda tylko, że większość z was tego nie szanuje...Myślicie, że każdy ma czas, aby podsuwać wam dodatki pod nos, gotowe?
Każdy ma szkołę lub pracę, więc nie oczekujcie manny z nieba.A posty typu:" Głupi patcha, bo mam słabego neta i mi nie chce pobrać" świadczą o waszej inteligencji.
Sorry za pojechane, ale wiecie userzy normalni, że tak jest.

migimaster:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnapiszcie jak ustawic ta kamere dokladnie i jakim programem i jak wywalic te straszne stadiony

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIETez nie podobają mi sie te stare Kamery ,jak zrobic zeby byly orginalne!!!?

--- Koniec cytatu ---

Tak ciężko, przeczytać parę postów wcześniej...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale o co chodzi ? prawie wszyscy płakali że kamera jest zła, taka skrzywiona itd. jak wychodziło nowe pro teraz w patchu powrócono do starej kamery z poprzednich części to znowu źle

zresztą co za problem ustawić sorię kamerę jaką się chce poprzez PES 2011 Camera Settings V 1.4.3 ??

--- Koniec cytatu ---

btw. Mi się gra lepiej na nowej kamerze (z EP 2011). I nie piszcie, że nie można brami strzelić ;)

Co do poprawek, to trzeba trochę pograć, żeby zauważyć co jest nie tak :
- Najbardziej denerwujące jest w ML przydział drużyn do LM, wydaje mi się, że w OE 2010 było dobrze, ale jak już nie można to, nie Widzew do LM tylko Lech, Wisła, Ruch.
- Brak gwiazdek w statystykach zawodników Ekstraklasy  
- Co do Wisły Kraków (Bo nimi na razie gram): Żurawski ma napisane na koszulce "urawski", Paljić już od dawna gra tylko na lewej obronie, Sobolewski staty 58 (jest gorszy od każdego z młodych zawodników i przedstawia umiejętności 17 letniego Chrapka ???)
- niektóre tłumaczenia są dosłowne, co zmienia trochę sens danego wyrazu.

Jeśli miałbym jakieś życzenia, to więcej stadionów i twarzy, no i może polski komentarz ;)
Nie wiem, czy zmieniając ceny zawodników nie wsadziliście się na minę. Bo spadły one drastycznie a koszty utrzymania trenerów, fan klubu itd są takie same. Ciężka sprawa, żeby to odpowiadało realiom. 
Wielki + za dodatkowe pliki z muzyką.
Podsumowując: well done  ;)

Sprinter.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUważam jeszcze, że loga lig powinny być "normalne" bo na koszulkach jest to logo, które jest w menu wyboru teamu. :)

--- Koniec cytatu ---

czy to będzie w update? patch super zawalisty  prezent na imieniny mi zrobiliście a co do kamery nie mogę zmienić wgl kamery na tą z 10 nie wiem czemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej