Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (32/40) > >>

koksik1908:
Michał ja mam taki problem : gram sobie ML Lechem Poznań i w drugim sezonie kiedy zaczyna się letnie okienko transferowe(czyli 1 lipca) , po kalendarzu gra się cały czas ładuje i ładuje i w kółko nie wiem co zrobić  ;(;(

mefioo:
michał własnie usunąłeś mojego posta i kolegi ,,roniego" ALE olać to
Mam pytanie  w 1 Postcie jest naspiasne ze wszystkiego druzyny maja orginalne stroje a Kanada, Nigeria i inne nie maja ??
Mimo wszystko co pisałem wczesniej i teraz  Szacunek na patcha

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa jakie się te stroje zmieniły? Bo ja was nie rozumiem! Jeśli chodzi o pasiaki to w takich grają w lidze i są one do podmian w folderze 3 strój!

--- Koniec cytatu ---
Masz rację tylko w update niech te pasiaki będą jako pierwsze bo grają w nich w ekstraklasie i niektóre mecze LE a niebieskimi tylko z Juve grali. Proszę Cię jeszcze żeby poprawić stroje Reprezentacji Polski bo one nawet opasek nie mają ale chodzi mi głównie o te stroje wyjazdowe. I zamień stroje bramkarskie Wisły żeby żółte były jako pierwsze a czarne - drugie :D
Michał widzę że czuwasz  ;D i dobrze bo jest tyle idiotycznych wiadomości że aż żal na forum zaglądać  ;)
Czekamy na update, powodzenia i pozdro

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpiszę żeby pomóc w upade
@ czeba się zająć flagami klubów (jak gram np ruchem włączam grę pokazuje mi flagi Cracovii powinny być ruchu to coś jest nie tak w edytoże stadionów flag nie ma żadnych
jak się nie da to usunąć flagi)
@ zmienić loga klubów, loga lig są super
@może zrobić intro Ekstraklasy oczywiście jak się do może z PES 2010 

Cracovia
# w 1 stroju skarpety powinny być białe
# bramkarz na plecach ma kolor biały powinien być czarny

po wyeliminowaniu parę błędów patch powinien być superrrrrrrrrrrrr

grajcie mecze i zgłaszajcie błędy czeba je wyeliminować 

--- Koniec cytatu ---

"czeba" Ci oleju do głowy nalać...

Ja zgłosze brak kilku graczy, chociażby Dawida Nowaka w GKS Bełchatów. Jeszcze paru zawodników brakuje, dodam ich później.

a-grzes:
Witam!!! Na wstępie serdeczne podziękowania za kawał dobrej roboty. Patch jest wyśmienity i gra się bardzo przyjemnie. Jedynie loga nie przypadły mi do gustu ale to jest najmniej ważne;))) Mam natomiast jedno pytanie jak można zmienić muzykę przy wejściu piłkarzy na boisko i które pliki za to odpowiadają?? Znalazłem w plikach img tam gdzie są przyspiewki pliki unnamed 2-75 o mniej więcej takim samym rozmarze co może wskazywać właśnie na muzykę przy wejściu na boisko z tym że one zapisane są w formacie BIN File a nie ADX. Bardzo proszę o pomoc jesli ktoś zna temat;))) Pozdrawiam i jeszcze raz Michał dzięki za tak ogromną i profesjonalną pracę!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej