Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
-SENDER-:
Brawo, brawo, brawo!
Patch jest wyśmienity.
Jedyne minusy to:
-nie ładne loga klubów i lig, lepsze byłyby zwyczajne
-złe przyporządkowanie stadionów do zespołów, bardzo często jest stadion Widzewa i Polonii Bytom, o ile w sparingu to nie przeszkadza to w karierze nie można tego zmienić
-Na stadionie Widzewa gra się tnie
-Brak band dla ekstraklasy
Michał17Widzew:
staruch
"czeba" Ci oleju do głowy nalać...
PS.
HAHAHAHAHHAHAHHAA
kamileqPL:
Te loga w update zmieńcie i skład Polonii Wwa. Gra Sadlok.. A Bruno ma numer 32. Dodacie te skany co robili nasi użytkownicy? I ikonkę ładowania na jakąś inną jak możecie.
PS. Ten post jest nie na temat Michal17Widzew :) Czyżbyś musiał sobie dać bana :P
zbijam się:)
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE "czeba" Ci oleju do głowy nalać...
--- Koniec cytatu ---
Jak w tym filmiku co Murzyni mówią:"Cieba zapierdal*ać :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Do rzeczy:
-Przydałoby się uaktualnić staty, bo naprawdę niektóre są za wysokie, a niektóre za niskie,
-Na loga każdy narzeka, więc może jakiś selector? :),
-No i numerki, sporo jest źle przypisanych,
-Brak niektórych zawodników,
-Błędy w nazwiskach i na koszulkach :).
Może jeszcze coś znajdę to zeedytuję posta :)
Czekam z niecierpliwością na update i życzę Michałowi miłego użerania się z bandą kretynów.Szkoda, że ty się starasz, dokładnie piszesz, a oni wraz swoje.
Pes6 rlz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3. Do MichałWidzew coś tam... Jeżeli wydajecie patha "ekstraklasa" to nie znaczy to ze każdy kibicuje Widzewowi i ma ochotę grac na jego dość ze się tak wyrażę "biednym" waszej twórczości stadionie.
Zawiodłem się na EP11. Moje oczekiwania były znacznie większe. Przerzucam się na Fife 11. Też powstanie coś typu EP tylko tam ludzie przykładają się do swojej pracy a nie idą na łatwiznę. To jest moje zdanie. Sorka. ;/
P.S. : Zaraz zaczną się wulgarne wypowiedzi jakich dzieci :D .
--- Koniec cytatu ---
Kilka stron temu był temat stadionu i Michał napisał że do Pes 11 stadionów PL nie ma... PO PROSTU BRAK!
Co do zawiedzenia się na patchu to powiem tyle - jeśli ci nie pasuje to masz mnóstwo innych, może wg. Ciebie lepszych dodtków (ostatecznie polecam ci zrobienie takiego patcha może docenisz wysiłki innych ;) )
Co do "przykładania się do pracy" oni mają także własne życie, pracę, szkołę, a czytając na forum komentarze typu
-"pośpieszcie się z tym patchem"
albo "kiedy patch" starają się zrobić go jak najszybciej, a później wychodzą małe błędy.
Moje zdanie ;) dzięki i pozdrawiam
[#] Następna strona