Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (7/40) > >>

stanek1983:
No właśnie pobieram, ale uprzedzam tych co mają wolne łącza tak jak ja - idzie jak flaki z olejem. Michał i jedno pytanie czy można wykorzystać spolszczenie w moim patchu ??

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo właśnie pobieram, ale uprzedzam tych co mają wolne łącza tak jak ja - idzie jak flaki z olejem. Michał i jedno pytanie czy można wykorzystać spolszczenie w moim patchu ??

--- Koniec cytatu ---
Sorry ale nie

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
taka sugestia-Stadion Konami został zamieniony na stadion widzewa łódź,i teraz kazda druzyna bez własnego stadionu np,Chelsea Londyn domyślnie mają ustawiony stadion widzewa jako własny... Myśle że moglibyscie dać z powrotem ten stadion a widzewa za którys inny bo przecież jest parę innych nielicencjonowanych......

i pytanie do wszystkich-jaki macie herb i koszulki w zespole AZ? też Cracowi tak jak ja? i czy bundesligę macie w prawidłowym slocie czy w slocie

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry ale nie

--- Koniec cytatu ---
dobra to poczekam na to od mastera ........ kurde ściągam od 17 i mam dopiero jeden part średnio pokazuje 4h na jednego, przydał by się up po 100 mb dla słabych łączy było by łatwiej..... pobierać....

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtaka sugestia-Stadion Konami został zamieniony na stadion widzewa łódź,i teraz kazda druzyna bez własnego stadionu np,Chelsea Londyn domyślnie mają ustawiony stadion widzewa jako własny... Myśle że moglibyscie dać z powrotem ten stadion a widzewa za którys inny bo przecież jest parę innych nielicencjonowanych......

i pytanie do wszystkich-jaki macie herb i koszulki w zespole AZ? też Cracowi tak jak ja? i czy bundesligę macie w prawidłowym slocie czy w slocie

--- Koniec cytatu ---
Tak z AZ jest ma bladzik
w update poprzypisuje innym drużyna inne stadiony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej