Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
Ukassiu:
michał taki mały błąd chyba-bundesliga jest podpisana jako PES League
PS.Jest szansa że w którymś z update znajdą się nowe stadiony zamiast tych nielicencjonowanych? chodzi mi o te ważniejsze typu Emirates Stadium czy Stamford Bridge na przykład.
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmichał taki mały błąd chyba-bundesliga jest podpisana jako PES League
--- Koniec cytatu ---
Tak przy pracy nad spolszczeniem musiało się coś domyślnie ustawić
Knucklez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper patch ! Muszę powiedzieć ale niestety mam problem a otóż tylko polowa rzeczy mi się zmieniała dodały mi się stadiony kluby ale nie mam np. lech - ma logo Rody wszystkie klub z naszej ligi maja herby z eredivise , bundesliga także nie posiada wlasnych herbow :/ Moze mi ktos powiedzieć w czym kwi problem ???
--- Koniec cytatu ---
Źle wgrałeś Ofa... Przeczytaj dokładnie instrukcje :) Mi wszystko działa patch naprawdę super gratulacje :) Jedyny problem jaki mam to z selectorem wychodzi ten Run-Time error '13' Type mismatch...
makaveli91:
ma ktoś jeszcze problemy z logami dla Ameryki Środkowej ?.
Mam ten sam problem co Peli
@maciek@:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo właśnie pobieram, ale uprzedzam tych co mają wolne łącza tak jak ja - idzie jak flaki z olejem. Michał i jedno pytanie czy można wykorzystać spolszczenie w moim patchu ??
--- Koniec cytatu ---
Przyszła koza do woza.
Chyba rozumiem wykasowanie mojego postu (wyjdzie to będzie) ok. Aaaaa patch rewelacja pierwsza klasa.
Nawigacja
[#] Następna strona