Dział Ogólny > Archiwum Karier

Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.

<< < (14/104) > >>

reddevil8911:
Wywiad z trenerem Watford Malkym Mackayem, specjalnie dla ESPN.

ESPN: Witam pana, co pan może nam powiedzieć na temat swojej sytuacji w klubie?

MM: Witam, jestem już po rozmowie z działaczami, powiedziano mi, że mam pełny kredyt zaufania u nich, cieszy ich duży progres zespołu i dostanę pieniądze na nowe transfery.

ESPN: Rozumiem a tak w sprawie transferów, to już jest pierwszy efekt kupiono Tomka Kuszczaka, to już drugi gracz Man United w waszym zespole, jak pan ocenia ten transfer?

MM:Bardzo dobrze, Tomek to dobry fachowiec, musimy mieć pewnego bramkarza ( wiem, że wszyscy pamiętają gola puszczonego z Kolumbią, ale mnie to nie obchodzi uważam go za dobrego bramkarza). A zaciąg z MU nam się opłaca, proszę spojrzeć na grę Obertana czysta poezja.

ESPN: Tak ma pan rację 5 goli w sezonie Gabriela, a tak zmieniając temat to nikt się nie spodziewał aż takiej metamorfozy pańskiego zespołu 3 oczka w 6 meczach, a w tym miesiącu 12 w 5 meczach, co pan na ten temat powie?

MM:Było ciężko, przegrywaliśmy mecz za meczem musiałem coś zmienić. Dałem odpocząć  Loachowi ( nie jest w pełni gotowy do gry w pierwszej 11), nie żałuje tego bo jego zmiennik gra fantastycznie.Chłopcy wzięli się w garść, kapitalną formą dysponują Obertan i Vukcević, to na ich opiera się nasza gra. Odblokował nas bardzo dobry mecz z Man City(mimo porażki), od tego momentu gramy zdecydowanie lepiej.

ESPN:Rozumiem czyli hasło, że bijemy się o Premier League nadal aktualne?

MM:Tak, nigdy nie przestało być.(śmiech). W tabeli jest tłoczno niewielka różnica punktowa pomiędzy miejscami 3-11 postaramy się to wykorzystać.

ESPN:Dobrze, życzę powodzenia.

MM:Dzięki.

MasterCreati:
No mam nadzieję, że Tomasz spisze się dobrze w zespole, a co do Obertana to na prawdę gra świetnie :)

piuk11:
no zobaczymy ile zwojujesz ;D powodzenia

reddevil8911:
Kolejka 12

Ciężko wywalczony remis z Cardiff City.

Widać było, kto jest gdzie w tabeli.Cały mecz dominowali gracze Cardiff to zresztą widać po statystykach. Nas uratował śmieszną i jakże fartowną bramką Graham.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MasterCreati:
no widać , że mieli przewagę spotkaniu i jeszcze ta twoja bramka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej