Dział Ogólny > Archiwum Karier

Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.

<< < (15/104) > >>

reddevil8911:
Kolejka 13

Geniusz Obertana zapewnia remis z 0:2 na 2:2.

Cóż to był za mecz, pojedynek sąsiadów z tabeli. Pierwsza połowa przewaga gości prowadzenie 2:0. W drugiej za to oglądaliśmy kanonadę na ich bramkę. Nasi gracze zdołali wyrównać po dwóch ładnych golach Gabiego Obertana, gdyby nie lewy sędzia i super bramkarz Scunthorpe było by z 5:2, a tak cóż remis szkoda.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Obertan: Cieszą mnie dwa gole w tym meczu i moja obecna forma. Szkoda tylko, że znów remisujemy bo zgubiliśmy 4 oczka. Mam nadzieję że znowu zaczniemy wygrywać i pnąć sie w górę tabeli.

jackz:
troche szczescia bylo z ta bramka ;) ale liczy sie ten punkt ;]

MasterCreati:
kurde szkoda że nie ma zwycięstwa, pokaż tabele :)

reddevil8911:
Kolejka 14

Demolka na Carrow Road. Kanarki zmielone razem z klatką przez buldożery z Vickarage Road.

Pięknie, pięknie jeszcze raz pięknie brawo brawo. Taką grę Watford chcemy oglądać. 3 gole Wichelowa 1 Vukcevića 1 Grahama ( a mogły być dwa).

Malky Mackay: Dzisiaj nam wychodziło dosłownie wszystko, takie zwycięstwo cieszy. Mam nadzieję, że to nie taki chwilowy pokaz siły z naszej strony i następny mecz z 2 Barnsley też zagramy z taką skutecznością jak ten.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tabela Championship po 15 kolejkach:

PS. Następna kolejka mecz z wiceliderem z Barnsley( ten mecz wieczorem zagram i dam relację).

Bonito:
POGROM! i jeden hattrick . po remisach rozwaliłeś system po prostu. Wielkie brawo :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej