Dział Ogólny > Archiwum Karier

Liga Mistrzów

<< < (12/32) > >>

Bonito:
Opowiadanie super, bardzo fajnie to opisujesz, szkoda, że to wymyślasz ;]
Mógłbyś zacząć dodawać jakieś zdjęcia piłkarzy, trenerów , coś, albo loga klubów ;] Na pewno to wzbogaci karierę.
Gratuluję rozgromienia Viljandi :P

seba_maliszewski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOpowiadanie super, bardzo fajnie to opisujesz, szkoda, że to wymyślasz ;]
Mógłbyś zacząć dodawać jakieś zdjęcia piłkarzy, trenerów , coś, albo loga klubów ;] Na pewno to wzbogaci karierę.
Gratuluję rozgromienia Viljandi :P

--- Koniec cytatu ---

No te rozmowy muszę wymyślać nie? A mecze gram na fifie

RoGalos:
Hmmm skoro normalnie grasz na Fifie to czemu nie wstawiasz żadnych screenów ani nic? Bo opis Ci świetnie idzie, tylko myślałem na początku,że wszystko sam wymyslasz.

seba_maliszewski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmmm skoro normalnie grasz na Fifie to czemu nie wstawiasz żadnych screenów ani nic? Bo opis Ci świetnie idzie, tylko myślałem na początku,że wszystko sam wymyslasz.

--- Koniec cytatu ---

Zepsuło by to trochę opowiadanie. To ma być coś w formie książki. Tą pracę również oddam jako wypracowanie na półrocze. Czas mam do 10 grudnia. Tyle ile napiszę oddam. Dodam tylko np. że zostałem zwolniony. Oczywiście na forum mam zamiar pisać dłużej.

RoGalos:
Do szkoły coś takiego masz zamiar oddać? To ogranicz trochę słownictwo :D aaaa i co to ma być,że cos takiego piszesz ; p kto to zadał

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej