Dział Ogólny > Archiwum Karier

Powalczyć o 3 mistrzostwo czyli... ŁKS Łódź by Robi1908

<< < (36/47) > >>

reddevil8911:
Gratuluje Widzewowi mistrza, coś czuję że Cupiał się wkurzy i głowy w Wiśle polecą. Nie mogę się doczekać derbów Łodzi, to będzie szalony mecz.

Miszczu11:
też sądzę, że ta kariera jest najlepsza! Jest trochę tekstu, a nie cała masa zdjęć o nie wiadomo jakiej wielkości :) przez co m.in. da się łatwiej przejrzeć karierę oraz szybciej się załaduje strona :)
poza tym super że Widzew wygrał e-klasę :)

Carlos:
Widzewek ! :D ale rozjechał lecha 5:3 :D

kmiron#10:
Może to zostać uznane za spam, ale mnie to nie obchodzi. Po raz kolejny jestem zmuszony przyznać - to NAJLEPSZE opowiadanie na forum pesleague! Składne, estetyczne, mądrze poukładane. Czego chcieć więcej? Może transfery nieco nierealne, ale PES 6 już ma to do siebie, że grając na patchach Ekstraklasy co chwilę przecieramy oczy ze zdumienia  :P. Przykład? Kiedyś grając Śląskiem, przeglądam składy, trafiam na Legię, a tu Iniesta i C. Ronaldo w składzie!!

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi tam działają, ściągaj z hostuje ;) bo na rapidzie rzeczywiście nie idzie.  :P
--- Koniec cytatu ---

Wielkie dzięki za radę! Jak zobaczyłem, ze na rapidzie wygasły, to hostuje nawet nie sprawdziłem  ;D
Już zasysam o_text  :D

Robi1908:
ŁKS mistrzem 1 ligi, puchar jest nas! puchar do nas należy....
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Łódzki Klub Sportowy wygrał swój ostatni mecz ligowy w sezonie 2009/2010 z Podbeskidziem 1-2. I tym samym  łodzianie zakończyli sezon w 1 lidzie z dorobkiem 43 punktów i awansowali do Ekstraklasy na pozycji lidera. Ale przejdzmy do meczu, piłkarze Łódzkiego Klubu Sportowego w Bielsko Białej zaprezentowali się bardzo dobrze, wprawdzie łodzianie przegrywali już od 23 minuty 1-0 z Podbeskidziem, ale potem wyszli z tej zadyszki i pokażali kto jest lepszy. Gole dla Łódzkiego ŁKS'u to : Smoliński 28 minuta i Bakari Kone 81 minuta. A dla Podbeskidzia to : Zaremba 23 minuta.
ŁKS wreszcie w Ekstraklasie! po trzech latach męczarni w zapleczach najwyzszej rozgrywki klasowej w Polsce, ŁKS awansował w dobrym stylu!

Łódzki Klub Sportowy po wygranym meczu nad Podbeskidziem i mistrzostwie I ligi, czekał jeszcze jeden mecz tym razem finał Pucharu I ligi. A kto na przeciwko? największa zmora łodzian ostatnich lat czyli Flota Świnoujście. ŁKS w poprzednich meczach z Flotą nie mógł zwyciężyc, jak nie same porażki to remisy. Ale łodzianie w tym meczu chcieli wreszcie przerwać tą koszmarną passę z Wyspiarzami. I to się udało! Łódzki Klub Sportowy zwycięzył po bramce byłego piłkarza Floty Świnoujście, Nwaogu. Oraz po bramce najmłodszego piłkarza eŁKSy, Roberta Bogdanowicza. Jedyną bramkę dla Floty dzisiejszego meczu strzelił były napastnik Łódzkiego Klubu Sportowego, Ensar Arifović. Łodzianie kończą ten sezon znakomicie! najpierw mistrzostwo I ligi i bezpieczny awans do ekstraklasy, a potem zdobycie Pucharu I ligi! Czego chcieć więcej? chyba tylko mistrzostwa Polski!

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Fotorelacja:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Fotorelacja - Puchar I Ligi: 
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
(Sorry za brak video z finału ale youtobe mnie wkurzyło..)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Cytuj ---Może to zostać uznane za spam, ale mnie to nie obchodzi. Po raz kolejny jestem zmuszony przyznać - to NAJLEPSZE opowiadanie na forum pesleague!
--- Koniec cytatu ---

Hehe , dzięki wielkie :) wpadaj częściej do mnie ;) pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej