Dział Ogólny > Archiwum Karier

Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!

<< < (6/136) > >>

Giggs11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETransfery ciekawe, oby przeszli. A co do sponsora to myślę, że będzie ładnie wkomponowywał się w stroje Villarealu ;).

--- Koniec cytatu ---
Czy ja mówiłem że będa na koszulkach? :) może na 2011/2012(Jeżeli dotrwam :D)

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ja mówiłem że będa na koszulkach? :) może na 2011/2012(Jeżeli dotrwam :D)

--- Koniec cytatu ---

A to sory ;). Bo skoro uwzględniłeś tego sponsora to myślałem, że od razu wstawisz nowe stroje ;).

Dabrowy00:
Figo trenerem. Zobaczymy jak poprowadzi Villarreal  :D

Giggs11:
Szczęśliwy Remis! Fatalny debiut Figo!Hercules Alicante-Villarreal CF 1:1
Gole:39 minuta Drenthe(1:0) ; 81 minuta Sarr[Samobój](1:1)Podsumowane meczu:
Pierwszy mecz pod wodzą nowego szkoleniowca nie był po jego myśli. Od pierwszych minut Hercules prowadził gre. W 39 minucie po faulu Marcheny rzut wolny podyktowany dla Herculesa podszedł sam poszkodowany czyli Royston Drenthe i wyśmienitym strzałem pokonał Diego Lopeza. W drugiej poprawiła sie trochę gra Villarreal ,lecz dalej grali słabo. W 81 minuta po wrzutce Capdevili piłkę do własnej bramki skierował Sarr. Czy remis zasłużony? Nikt tego nie wie.
Dwóch nowych zawodników w Villarreal!+Kontuzja NilmaraDzisiaj oficjalna strona Żołtej Łodzi Podwodnej potwierdziła że Jonas Gutierrez i Jérémy Menez dołączyli do klubu Hiszpańskiego. Gutierrez został kupiony za około 3mln Euro i podpisał kontrakt na 2 lata ma zamiar walczyć o podstawowe miejsce w składzie czy mu to sie uda przekonamy sie niedługo. Menez został kupiony za... albo może aż za 20mln i jak podają nieoficjalne będzie zarabiał informacje 2mln miesięcznie. Młody Francuz podpisał kontrakt na 4 lata. Luis Figo widzi w nim potencjał i ma nadzieję że zrobi z niego gwiazdę światowego formatu. Doszła też również niepokojąca wieść że Nilmar doznał kontuzji na 2 miesiące na jednym z treningów! Wszyscy są załamani tą wiadomością że ich Super strzelec nie będzie mógł grać aż tak długo!
Główni aktorzy dzisiejszego newsa!Ps. W następnej kolejce gram z Atletico Madryt jest to dla mnie wyjątkowy mecz bo z tym klubem bardzo fajnie mi sie grało i mam do nich sentyment :)]

Bujo:
Szkoda remisu, zwłaszcza z beniaminkiem, ale to i tak całkiem niezły zespół, gra tam Nakamura, Trezeguet, Valdes..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej