Dział Ogólny > Archiwum Karier
Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!
jackz:
szkoda tak slabego debiutu w pierwszej kolejce! co do transferów to napewno nie sa zle. Jonas to dobry pomocnik, mi sie przydal jak gralem wlasna kariere arsenalem, co do meneza to jesli dobrze pamietam to duzo bramek nim strzelalem wiec tez napewno ci sie przyda ;)
Carlos:
Szkoda że Nilmar wypadł dobry napastnik, napewno duża strata, transfery też ciekawe ;D
Giggs11:
Hańba ,Wstyd ,Poniżenie! Villarreal upokorzone!Atletico Madryt-Villarreal 2:0
Gole: 34 minuta Aguero(1:0) 84 minuta Forlan(2:0)Rozpoczynamy mecz pomiędzy Atletico Madryt a Villarreal CF. 7 minuta ładna składna inwidualna akcja Forlana ale w ostatniej chwili wybija na rzut rożny Gonzalo. Simao wrzuca piłkę ładnie uwolnił sie Ujfalusi ale nad bramka. 15 minuta duża walki w środku boiska ale niestety nic z tego nie wychodzi. 25 minuta dobre uderzenie Senny lecz zablokowane przez obrońce. 32 minuta ładnie rozklepana obrona Altetico piłka dochodzi do Montero ten z pierwszej piłki ,ale broni Asenjo. 34 minuta i mamy gola dla Atletico Madryt. Kun Aguero dobrze sie uwolnił minał bramkarza i jest 1:0 dla drużyny z Madrytu. 40 minuta Senna wysuwa piłkę dla Rossiego ale ten wprost w bramkarza. Koniec pierwszej polowy. 55 minuta Simao podaje do Forlana ,lecz w ostatniej chwili przejmuje Diego Lopez. W 67 minucie schodzi Altindore wchodzi Marcos Ruben. 75 minuta do końca meczu niewiele piłkarze są zmeczeni? Czy stać jeszcze Vllarreal na gola? 84 minuta i jest 2:0!! Forlan przepięknym strzałem z daleka pokonał Diego Lopeza. Bramkarz bez szans. Do końca meczu nic sie nie działo. Czyżby to ostatni mecz Luisa Figo jako szkoleniowca Villarreal?
Prezentacja dwóch nowych zawodników w Villarreal!
Wywiad z Luisem Figo!SG-Sergiusz Ryczel
LF-Luis Figo
SG- Witam pana.
LF- Witam.
SG- Co jest spowodowane tak słabymi wynikami Villarreal?
LF- Nie mam pojęcia na treningach dobrze sie spisują ,ale jak przyjdzie mecz to grają beznadziejnie nie wiem czym to jest spowodowane.
SG- Zarząd dał panu szanse na 3 pierwsze kolejki? Jak myślisz będziesz dalej po tych trzech kolejkach trenerem Villarreal?
LF- Wszystko zależy od zarządu. Na razie moje wyniki jakoś nie oczarowują. Ale mam nadzieję ze zarząd mi zaufa i będę dalej trenerem Villarreal.
SG- Luiz Felipe Scolari mówi takie słowa o panu "...On nie umie trenować drużyny wsadzili go od razu na głęboką wodę i myślą że będzie dobrze trenował?" Co powiesz o tych słowach
LF- Pan Scolari niech sobie myśli co chce znam swoje możliwości nikt nie będzie mi tu mówił że nie umiem trenować. Robie wszystko co w mojej możliwości ,a jeżeli zarząd Villarreal dał mi szanse to chyba umiem trenować"
SG- Co powiesz o kontuzji Nilmara?
LF- Bardzo szkoda mi tego chłopaka miał duży potencjał i miałem nadzieję że będzie liderem drużyny ,lecz jak to bywa w sporcie dopadła go kontuzja.
SG- I dlatego kupiłeś Meneza do drużyny?
LF- Nie tylko dlatego Menez przypomina mi trochę Thierry Henry i widze że chce grać więc kupiłem go dla swojego klubu.
SG- Jakieś zmiany w następnej kolejce? Będzie debiut któregoś z nowych zawodników
LF- Napewno od 1 minut zagra Menez ze względu na kontuzje Nilmara ,a jeżeli chodzi o Gutierreza to sie zobaczy.
SG- No to dziękuje za wywiad i mam nadzieję że w końcu wygra pan mecz.
LF- Prosze bardzo. No ja też mam taka nadzieję.
Super_Mario:
Wstydu nie ma. Przegrać z Atletico Madryt to nie wstyd, zwłaszcza że jaki mają skład. Po statystykach widać że Atletico miało miażdżącą przewagę. Szkoda że Nilmar wypadł ze składu. Mam nadzieję, że Menez go godnie zastąpi.
Powodzenia w dalszej części sezonu :)
Giggs11:
Puzzle Figo wreszcie układają sie jak należy! Debiut Meneza.Villarreal CF-Atletico Bilbao 1:0
Bramki: 45+Rossi(1:0)
Piłkarz Meczu: RossiPodsumowanie Meczu:To była ostatnia szansa Figo na zostanie dalej szkoleniowcem Villarreal! Od pierwszy minut Żółta Łódz Podwodna przeważała. Jedynie w pierwszej połowie Llorente wyszedł sam na sam z Juan Carlosem lecz dobrą interwencja popisał się ten drugi. Dopiero w 46 minucie po podaniu Santi Cazorli piłkę z pierwszej piłki uderzył Rossi i wpakował piłkę do siatki. W drugiej połowie była dalej przewaga Villarreal. Bardzo dobrze w meczu spisywał sie Menez.
Luis Figo podpisuje kontrakt!Wszystko wskazywało na to że Portugalska Gwiazda Luis Figo odejdzie z Villarreal ,a jednak zarząd zaufał mu i ma nadzieję na coraz lepszą gre ich drużyny. Sam Figo wypowiada się że jest bardzo szczęśliwy że jest trenerem Villarreal i chce z nimi dostać się do Ligi Mistrzów! Figo podpisał kontrakt do końca obecnego sezonu. Na miejsce Portugalskiej Gwiazdy czaiło się już wiele kandydatów takich jak: Leonardo ,O'neill ,Van Basten ,Domenech. Dla Figo przychodziły już również nowe ofert z innych klubów takich jak: Malaga ,Everton ,Parma ,Lazio.
Figo już oficjalnie trenerem Villarreal!Znamy Grupy LE+Najlepszych zawodników tegorocznego roku
Nawigacja
[#] Następna strona