Dział Ogólny > Archiwum Karier

Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!

<< < (123/136) > >>

Giggs11:
Bolesna porażka z Deportivo po błędach obrony.
Deportivo La Coruna-Villarreal CF 2:0
Gole: 4 minuta Cardozo(1:0) 59 minuta Reus(2:0)
Piłkarz Meczu: Affelay 7.0(Villarreal)
Po głupim remisie z Osasuną przyszedł czas na Deportivo. Już w 4 minucie Carodzo z lobował bramkarza i mamy 1:0 dla Deportivo. Do końca pierwszej połowy Villarreal próbowało coś zrobić żeby był remis, lecz ich super strzelec Rossi nie miał dzisiaj formy. W drugiej połowie po błędzie obrony Marcus Reus wpakował piłkę do siatki i jest już po meczu. Mecz zakończył się zwycięstwem Villarreal i są na 7 pozycji w tabeli.

Villarreal osłabione przed LM! Nilmar kontuzjowany!
Dzisiaj oficjalna strona Villarreal podała że Brazylijski napastnik Nilmar został kontuzjowany. Wiadomo że na pewno nie zagra z Wolfsburgiem i również jego występ nie jest pewny z Ajaxem Amsterdam. Nilmar nie będzie mógł grać od 2-4 tygodni. Luis Figo mówi na temat kontuzji Nilmara: "Niestety osłabia to nasz zespół przed Ligi Mistrzów, ale nie zapominajmy że mamy na ławce Meneza i nie oczekiwanego Holtbiego." Czy Villarreal da radę bez swojego asa w rękawie z Wolfsburgiem? Przekonamy się niedługo.

Grupa A podała kadry na LM 2012/2013!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to jest od lat balaczka pesa..miejmy nadzieje ze kiedys sie to skonczy:D u mnie raz messi przeszedł do Shachtora..czasem az rece opadaja i odechciewa sie grac :(

a tak btw to Rossi zostaje czy został sprzedany bo cos nie moge znalezc info:P

--- Koniec cytatu ---
Został, a czemu miałby odejść nie było za niego żadnej oferty(sam sie tym zdziwiłem) no to został :)

reddevil8911:
No twoja Żółta Łódź podwodna ostatnio bez formy, się chłopaki jakoś zacieli...

BaKuSManUtd:
na potwierdze zacięliście się troche . Powodzenia w LM

mojsesh:
Hmmm początek sezonu napewno nie zaliczysz do najlepszych.. Porażka z Deportivo jest bardzo złym wynikiem. Teraz LM i miejmy nadzieje że tam się odbudujesz i pokażesz na co cie stać.

Nederland:
Czy ja wiem, czy bardzo złym... swego czasu Riazor było prawie nie do zdobycia. Choćby Milan się o tym dotkliwie przekonał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej