Dział Ogólny > Archiwum Karier

Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!

<< < (124/136) > >>

frogas12:
JAK WY MACIE USTAWIONE W KARIERZE ZE CENY MACIE TAK WYSOKIE ZA ZAWODNIKOW???

Nederland:
Jak ktoś stoi wysoko w rankingu, to i ceny są wysokie.

Giggs11:
Remis w Copa Del Rey. Co sie dzieję z Villarreal?!
Atletic Bilbao-Villarreal CF 0:0
Gole: Brak
Piłkarz Meczu: Gomis 7.0(Villarreal)
Czy Villarreal wreszcie przełamie w tym meczu swoją niemoc strzelecką? Pierwszo 20 minut to dobre strzały Gomisa, ale świetnie spisywał się bramkarz Atletic ,Raul nie mylić z wielką legendą Realu. W tym meczu Bilbao postawiło autobus pod swoją bramką. Gomis grał w tym meczu świetnie w ataku jak i w obronię gdyż często zabierał piłki i wracał się na własną połowę. Mecz zakończył się remisem i to jest 3 mecz bez wygranej Villarreal.

Wywiad z asystentem Luisa Figo.Ruben De La Red-DLR
Sergiusz Ryczel-SG

SG- Witam. Pracuję pan już z Figo trochę czasu jak pan go ocenia? Czy jest dobrym trenerem?
DLR- Dobry wieczór. Luis jest bardzo dobrym trenerem, ogólnie wie jak zmotywować chłopaków i wiele się od niego nauczyłem.
SG- Co jest spowodowane słabą grą Żółtej Łodzi Podwodnej?
DLR- Przygotowanie przedsezonowe. Niestety nigdzie nie wyjechaliśmy bo większość piłkarzy pojechała na Urlop i teraz są takie tego skutki.
SG- Jak spisują się nowi zawodnicy Affelay, Suarez, Holtby?
DLR- Powiem tak. Każdy z tych zawodników bardzo się stara i to widać. Mają duży potencjał i widać że chcą grać w 1 składzie.
SG- Jak oceniasz waszą grupę Ligi Mistrzów?
DLR- No cóż grupa do najłatwiejszych nie należy mamy zdobywce Ligi Europejskiej i Mistrza Holandii Ajax Amsterdam. I nie zapomnijmy o Dinamo Zagrzeb, chociaż oni są najmniejszym zagrożeniem.
SG- Chce pan kiedyś odejść z Villarreal i samemu zacząć trenować?
DLR- Tak, ale na razie o tym nie myślę. Jeszcze wiele nauki przede mną przecież dopiero pół roku jestem asystentem Luisa Figo.
SG- W co celujecie w tym sezonie na jakie puchary?
DLR- W Primera Division i Copa Del Rey, oczywiście LM nie będziemy odpuszczali bo jestesmy obrońcami tytułu, ale będzie bardzo trudno dostać się conamniej do finału
SG- Dziękuje za wywiad i życze sukcesów.
DLR- Ja również dziękuje i życze sukcesów w pracy.

reddevil8911:
Masz trochę problemów, przed wejściem w nowy sezon. Każda drużyna ma jakiś kryzys, ale z czasem z niego wychodzi.

Super_Mario:
Nie przejmuj się :)

Każda drużyna przechodzi drobny kryzys. To samo miałem w Liverpoolu na wiosnę, ale po 4 meczach ligowych wszystko dochodziło do normy. Najgorzej jest po przerwach zimowych i letnich (obojętne kim byś nie grał), kiedy piłkarze nie grali 1,5 - 2 miesiące. Wtedy drużyna jest "rozstrojona". Myślę, że góra 2 mecze i wszystko wróci do normy :)

Jeśli za 2 kolejki nadal będziecie mieli taką niemoc strzelecką, to wtedy będzie można się zacząć zastanawiać :( 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej