Dział Ogólny > Archiwum Karier

Warta Poznań ! Niestety koniec :((((((

<< < (4/26) > >>

Emilek1908:
Remis z ŁKSem to dobry wynik, tylko trochę dziwny ten skład eŁKSy. ;)
Mam nadzieję że w kolejnych spotkaniach będziesz wygrywać, bo pierwszy mecz zawsze jest trudny :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMordzakowski w ŁKS-ie :D jeszcze rok temu był na wypożyczeniu w Pelikanie!
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem czy on jest w ŁKSie... Tak właściwie to widziałem go tylko na przedsezonowej prezentacji piłkarzy :D

Super_Mario:
Remis z ŁKS Łódź na początek sezonu to bardzo ważny punkt. Na pewno się rozkręcisz w trakcie sezonu :)

Dabrowy00:
ŁKS nie jest łatwy do pokonania.  :)

Carlos:

1 - 2

Opis Meczu
Drugi mecz i Kibice bardzo chcieli zwycięstwa po dobrym meczu z ŁKS'em. I tak się stało już w 9 minucie goście objeli prowadzenie za sprawą Zakrzewskiego, całą pierwszą połowe mieli przewage i w 37 minucie znów Zbyszek Zakrzewski dał znać o sobie i do przerwy było już 0:2. Druga połowa to też przewaga gości ale w końcówce zgotowali sobie nerwówke w 76 minucie do siatki trafia Koczom, na szczęście nic się nie zmieniło do końca meczu.

Statystyki meczu:
9' Zakrzewski
37' Zakrzewski
76' Koczon

80' Iwanicki

Zbigniew Zakrzewski
WIS     Strzały      WAR
7                     11
 Strzały celne
3                      7
 Faule
2                       4
Posiadanie Piłki
50%                      50%

Składy

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli !

Rafał Ulatowski: Ciesze sie że zdobyliśmy 3pkt zagraliśmy bardzo dobry mecz i zasłużenie zabieramy punkty ze sobą

Jarosław Araszkiewicz: Nie ma co się oszukiwać zagraliśmy słabo, chociaż w końcówce przycisneliśmy Warte ale bramka honorowa to tyle na co było nas stać.

jackz:
dobry mecz ale kto strzelil bramke w 79 minucie? xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej