Dział Ogólny > Archiwum Karier

Warta Poznań ! Niestety koniec :((((((

<< < (2/26) > >>

Lewy23:
Młody,perspektywistyczny zawodnik :)

reddevil8911:
dobry gracz ciekawe, jak się spisze w Warcie.

Dabrowy00:
Ciekawe jak Ulatowski poprowadzi Wartę.  :)

Super_Mario:
Ricardo to świetny piłkarz. Jak będzie często grał, to bardzo szybko się rozwinie :)

Carlos:

0 - 0

Opis Meczu
Pierwszy mecz Warty w nowym sezonie pod wodzą Rafała Ulatowskiego i od razu mocny rywal, podpopieczni trenera Pyrdoła bo mowa o ŁKS chcą bardzo awansować do Ekstraklasy. Mecz był bardzo wyrównany aczkolwiek pierwsza połowa to mała przewaga gospodarzy jednak to najlepszą okazje miał Piotr Reiss jednak przerzucił piłke nad poprzeczką. Druga połowa to inicjatywa przejęta przez graczy Ulatowskiego, ciągłe ataki najlbliżej strzelenia bramki był Wojeciechowski ale minimalnie chybił zza 16 a także efektowną bramke mógł strzelic Budzyń jednak trafił z nożyc w słupek

Statystyki meczu:

46' Kosecki
61' Skrzycki

ŁKS     Strzały      WAR
7                     8
 Strzały celne
2                      3
 Faule
3                       6
Posiadanie Piłki
49%                      51%

Składy

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli !

Rafał Ulatowski: Podobała mi się gra dzisiejszych moich zawodników, jednak zabrakło wykończenia, mieliśmy ŁKS na tzw. `widelcu' dobrze że 1 pkt bo ŁKS to rywal z wysokiej półki w tej lidze

Andrzej Pyrdoł: W pierwszej połowie mieliśmy minimalną przewage ale w drugiej połowie już bardzo dużo błędów popełnialiśmy, dobrze że dziś Poznaniacy nie nastawili sobie celownika bo mogło by być 0 pkt

Ma ktoś logo Pierwszej ligi w .png bo denerwuje mnie to białe tło, a i sorry filmik się tnie nie wiem czemu :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej